Revoltător! Copil de 13 ani din Vaslui, călcat în picioare şi bătut până la leşin de trei adolescenți

copil_agresat.jpg

copil bataie colegi de scoala
Un elev de 13 ani a fost bătut de 3 adolescenți de 15 ani
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Un băiat de 13 ani din Vaslui a fost bătut de alți elevi până la leșin, o filmare cu acest incident fiind făcută publică pe rețelele de socializare. Agresorii sunt 3 elevi la aceeași școală, au 15 ani, ei fiind cei care au și filmat bătaia.

Potrivit Poliţiei, incidentul s-a petrecut pe 10 februarie 2021, cei trei agresori având 15 ani şi fiind colegi de şcoală cu victima. Bizar este că tatăl băiatului agresat a avut o atitudine neobişnuită vizavi de incident, declarând oamenilor legii că nu doreşte să depună plângere contra agresorilor, scrie adevarul.ro. Protecţia Copilului a fost, la rândul ei, sesizată.

„Dă-i în cap! Calcă-l pe cap!”  

Pe filmare se vede cum copilul de 13 ani, elev în clasa a VI-a la o școală din Huși, este lovit cu sălbăticie de alți 3 adolescenți chiar și după ce acesta cade la pământ. Este lovit cu picioarele, mai ales în cap, în vreme ce alţii încurajează agresiunea de pe margine, sfătuindu-i pe adolescenţi să-i dea în cap. „Dă-i în cap! Calcă-l pe cap!”, se aude pe fundal. La un moment dat, copilul bătut rămâne inert la pământ. Practic el leşină din cauza durerii şi panicii.

Cazul a stârnit numeroase comentarii pe reţelele de socializare, oamenii cerând Poliţiei să ia măsuri urgente. „Animalele care se recunosc în acest film montruos, să se predea Poliţiei, ca altfel va fi vai de ei! Sunt părinte şi m-am şocat să văd atât ură; să văd fiinţe omeneşti mai odioase ca jivinele pădurii. Cel fel de părinţi v-au crescut? Ca şi voi”, a fost una din sutele de reacţii, venite ca urmare a vizionării filmuleţului în care copilul este pus la pământ şi lovit până la leşin

Reacţia Poliţiei Huşi a fost remarcabil de rapidă. În mai puţin de o oră de când au fost informaţi de existenţa acestor imagini, poliţiştii au anunţat că au reuşit identificarea protagoniştilor. Aceştia, dar şi părinţii lor, vor răspunde pentru cele întâmplate, potrivit legii.  

 

Citește și: 

 

Băiețel de 11 ani bătut și mușcat de colegii de clasă. Acum i-au rupt o mână

 

VIDEO Copil bătut de o educatoare din Fetești. Ce s-a întâmplat cu cadrul didactic

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1