Restricții de Sărbători în mall-uri. Cum vei intra la cumpărături

Ultima actualizare:

    Fluxul cumpărătorilor va fi restricționat în mall, în perioada Sărbătorilor de Iarnă
Fluxul cumpărătorilor va fi restricționat în mall, în perioada Sărbătorilor de Iarnă

Reprezentanții mall-urile din țară anunţă că pregătesc restricţii speciale de Sărbători. Se tem că se vor supraaglomera, astfel că intrarea în centrele comerciale se va face în mod organizat,pentru a reduce riscul de transmitere a coronavirusului. Fiecare cumpărător trebuie să aibă la dispoziție 20 mp.

Mai sunt câteva zile până când intrăm în luna decembrie, luna cadourilor, astfel că mall-urile au început să pregătească un set de reguli pentru cumpărători.

Vor să evite aglomerarea, astfel că cei de Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI) a anunţat că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor.

Aceștia dau asigurări că mall-urile sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Mai exact, vor controla fluxul de cumpărători și-l vor reduce, dacă se va impune, prin restricţionarea temporară a accesului în centrul comercial.

”Ideea este să ne bucurăm de cumpărături în siguranță, tocmai de aceea vom asigura un spațiu siguri de 20 mp per vizitator. Vom monitoriza fluxul cumpărătorilor cu ajutorul camerelor de supraveghere, dar și al personalului de la pază”, a explicat Robert Ioniță, membru în consiliul director AREI, la Antena 3.

Pentru a asigura condițiile propice în situația pandemică în care ne aflăm, mall-urile au instalat soluţii de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului, dispensere cu dezinfectant şi benzi autocolante nanosept pe suprafeţele frecvent atinse, cât şi echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii.

România are 65 de mall-uri active

În România, sunt 65 de mall-uri active. Cele mai profitabile sunt: Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall, Iulius Mall Timișoara, Palas Iași, Iulius Mall Cluj, Parklake, Anchor Plaza toate la un loc, adică Plaza și București Mall Vitan, Promenada și Sun Plaza.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/lume/iata-tarile-europene-cu-cele-mai-dure-restrictii-pentru-valul-al-doilea-al-pandemiei-de

https://www.click.ro/news/national/sarbatori-de-iarna-cu-bani-putini-facute-acasa-romanii-sunt-pe-primul-loc-la-strans

https://www.click.ro/news/national/intr-o-localitate-din-arges-aparut-primul-brad-de-sarbatori-din-romania-cat-este-de

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net