Într-o localitate din Argeș a apărut primul brad de Sărbători din România. Cât este de mare

brad-craciun-mioveni-2020-5.jpg

Bradul din Mioveni
Bradul montat în centrul orașului Mioveni are 30 de metri
Foto: gazetademioveni.ro
Citeste tot despre: 

Orașul Mioveni din Argeș este prima localitate din România care a montat un brad natural de dimensiuni aprecibile pentru Sărbătorile din iarna 2020-2021. Acesta are 30 de metri și a fost pus în centrul orașului.

Potrivit gazetademioveni.ro, tradiționalul brad de Crăciun va fi împodobit de sus până jos cu sute de figurine 3D. Acestea vor avea simboluri ale sărbătorilor de iarnă, de diverse dimensiuni și tonuri luminoase, angrenate într-un val vijelios ce pornește de la bază și înconjoară spiralat bradul, până la vârf, lăsând în urmă o dâră de luminițe colorate. Bradul a fost pus în fața Casei de Cultură Dacia din Mioveni. Orașul Mioveni are 32.000 de locuitori și este cunoscut prin faptul că găzduiește într-una din comunele din subordine, Colibași, uzinele Renault-Dacia.

brad-craciun-mioveni-1.jpg

Bradul de Crăciun din Mioveni
Bradul va fi împodobit cu figurine 3 D și ghirlande luminoase care vor fi aprinse pe 1 Decembrie
Foto:arges-stiri.ro

Autoritățile spun că pandemia nu oprește magia sărbătorilor

 

“Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi iar lucrările de montare a ghirlandelor și instalațiilor luminoase sunt pe ultima sută de metri astfel ca întreg sistemul să fie functional și pregătit pentru aprindere pe data de 1 Decembrie. Chiar dacă situația pandemică actuală a impus o serie de restricții și ne obligă să socializăm fizic cât mai puțin unii cu alții iar organizarea și desfășurarea concertelor ne vor lipsi în acest an, ne vom bucura de magia sărbătorilor de iarnă admirând orașul nostru care va fi împânzit de figurine sub formă de fulgi de nea, ghirlande, arcade, candelabre luminoase, toate menite să ne introducă în atmosfera specifiă de sărbătoare” a declarat pentru gazetademioveni.ro, Nicolae Tudose, directorul societății care a adus imensul brad și s-a ocupat de instalarea sa.

 

Citiți și

 

Sărbători de Iarnă cu bani puțini făcute acasă! Românii sunt pe primul loc la strâns cureaua

 

7 sfaturi să nu fiți stresat și nervos pe perioada sărbătorilor de iarnă

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1