Reacția Gabrielei Firea după revocarea lui Stelian Ion de la Justiţie: „Hienele se sfâşie între ele!”

Ultima actualizare:

    Gabriela FireaFoto: Arhivă personală
Gabriela FireaFoto: Arhivă personală

După ce premierul Florin Cîțu a anunțat revocarea lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, pe motiv că acesta nu a reușit să se impună în coaliție și că nu-și duce la bun sfârșit proiectele, mai multe voci au comentat pe marginea subiectului, printre care și Gabriela Firea.

Gabriela Firea, după demiterea lui Stelian Ion

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, miercuri seară, comentând scandalul din coaliţia de guvernare, drept:  „hienele se sfâşie între ele”. „Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii, pentru a ajunge la putere, unii au şi furat, au promis soluţii miraculoase pentru toate problemele ţării şi oraşelor - inclusiv în Capitală -, si, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.  

„Dacă cei de la USR - PLUS ameninţau cu ieşirea de la guvernare când NU s-au majorat alocaţiile copiilor potrivit legii, şi a pensiilor, sau îi cereau demisia din funcţia de primar general lui Nicuşor Dan, când a oprit plăţile de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, gravide etc şi când a blocat toate şantierele de dezvoltare din Bucureşti, poate îşi mai spălau obrazul de “noua speranţă în politică”, a adăugat senatorul social-democrat.  

Scandalul dintre Cîțu și USR PLUS

USR PLUS va cere joi demisia lui Florin Cîțu și ca PNL să vină cu o nouă propunere de premier, a declarat miercuri seara deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu, la Digi24.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor.

Revocarea ministrului Justiției s-a suprapus tensiunilor apărute între USR PLUS și premier, legate de aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei. Reprezentanții USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliție și au transmis că nu vor participa la ședința de Guvern convocată miercuri seara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net