Raluca Turcan: ”L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”

deputat_raluca_turcan_pnl.jpg

Raluca Turcan: ”L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”
Raluca Turcan: ”L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”
FOTO: adevarul.ro

Politicienii se întrec în jigniri grosolane în aceste zile. Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL a afirmat duminică, la mitingul de la Brașov, că ”l-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”, iar deputatul PNL Florin Roman a atacat-o pe Viorica Dăncilă: “Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”.

Nici nu a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare că partidele au luat țara ”în picioare”. Nu se mulțumesc să își prezinte candidații, ci se și jignesc grosolan. Premierul Dăncilă este cea mai lovită: liberalii i-au spus ”analfabetă, tută, semidoctă”.

Raluca Turcan: ”L-au omorât până şi pe Bulă”

Prim-vicepreşedintele Raluca Turcan a afirmat duminică, 7 aprilie, la mitingul de la Braşov, că dacă un social-democrat greşeste, el nu plăteşte, ci schimbă legea. Deputata PNL a mai spus că în acest timp României îi este greu, economia fiind pusă pe butuci, educaţia şi sănătatea având probleme, ţara noastră ajungând subiect de bancuri în cancelariile internaţionale, scrie news.ro.

Raluca Turcan a mai afirmat că alegerile europarlamentare trecute au fost o înşelătorie, PSD nespunând atunci de intervenţiile pe care intenţiona să le facă în domeniul justiţiei.

”L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL, citată de news.ro. Ea a mai afirmat că în iunie PSD poate pune mâne pe BNR şi pe rezervele de aur ale României.

Deputatul Florin Roman: ” Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă.”

Și deputatul PNL Florin Roman a atacat-o pe Viorica Dăncilă, duminică, 7 aprilie la mitingul liberalilor de la Braşov, afirmând că România trebuie să îi spună “analfabetei care conduce Guvernul României” că cetăţenii ţării nu sunt ca ea: “Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”.

florin_roman-deputat_pnl.jpg

Deputatul PNL Florin Roman: ” Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă.”
Deputatul PNL Florin Roman: ” Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă.”
FOTO: adevarul.ro

Florin Roman a spus la mitingul electoral de la Braşov că PNL este în război cu Liviu Dragnea, iar pe 26 mai liderul PSD trebuie pus în genunchi.

“România este în război cu ciuma roşie. PNL este în război cu Dragnea şi cu gaşca lui de hoţi, de bandiţi şi mafioţi. PNL este singurul partid care poate înfrânge PSD-ul. 1100 de primari, 14.000 de aleşi locali, toţi oamenii de bună credinţă din ţara asta. De aici de la Braşov să îi spunem lui Dragnea: România se ridică, Liviu Dragnea pică. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică. În 26 mai trebuie să-l punem în genunchi pe Dragnea. România trebuie să se ridice. România trebuie să îi spună analfabetei care conduce Guvernul României că nu suntem ca şi ei, nu suntem hoţi, nu suntem analfabeţi, nu suntem semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”, a afirmat Florin Roman. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1