Cine e adorabila Viorica Dăncilă de la iUmor. Juriul a murit de râs, Bendeac o vede câştigătoare

irena-boclinca-viorica-dancila-imor.jpg

viorica dancila
Actrița Irena Boclincă din Republica Moldova a imitat-o perfect pe Viorica Dăncilă
foto: Antena 1

Premiera celui de-al şaselea sezon iUmor, difuzată sâmbătă, 23 februarie, la Antena 1, a adus în faţa telespectatorilor momente hilare, unele enervante, dar şi unele care ne-au făcut să râdem cu lacrimi şi care au avut combinaţia fatală: umor dublat de inteligenţă şi creativitate. În acest context v-o dăm exemplu pe simpatica Irena Boclincă, din Republica Moldova, care a fost cea mai bună sosie a Vioricăi Dăncilă de până acum.

Antena 1 a început cu dreptul, iar prima ediţie din cel de-al şasele sezon "iUmor" a fost lider de audienţă în prime-time, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 25.3% cotă de piață.

Se pare că oamenilor le-a fost dor de concurenţi, de prezentatori (Dan Badea şi Şerban Copoţ), dar şi cei trei juraţi atât de diferiţi, dar care se completează perfect unul pe celălalt: Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo.

Dar cireaşa de pe tort în prima ediţie a fost o actriţă de peste Prut, plină de carisimă şi de talent, care a intrat în pielea premierului României, Viorica Dăncilă. Ţinuta, coafura, cocul, gafele, discursul poticnit au fost la locul lor şi au făcut deliciul audienţei. Textul, scris foarte bine, a fost interpretat ca la carte, iar la final, când Mihai Bendeac a rugat-o să iasă din personaj, actriţa a izbucnit şi ea într-un râs molipsitor. Dar cine este Viorica Dăncilă de la iUmor?

Este vorba despre actrița Irena Boclincă din Republica Moldova, care s-a pregătit ca la carte pentru acest moment. Pentru a afla cât de credibilă este în rolul său, de "Viorica Dăncilă", actrița a făcut mai întâi o probă în Piața Obor din București, unde rezultatul a fost pe măsura așteptărilor! Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii.

Nici Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu se așteptau să aibă parte de o asemenea ”vizită oficială” în cel de-al șaselea sezon iUmor, iar reacțiile au fost pe măsură. ”Textul era atât de bun că râdeam în valuri și apoi mă enervam! Pentru că râdeam și nu mă concentram la text! Este excepțional ce a făcut! Este top 3 numere iUmor din șase sezoane! Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de DA din partea juraților.

Se ştie că momentele de la iUmor devin virale pe YouTube, iar acesta, în nici 10 ore, a ajuns la 250.000 de vizualizări.

Prima parteneră a lui Alexandru Arşinel, după moartea Stelei Popescu

Actriţa Irena Boclincă a ales să se dedice spectatorilor, după ce a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Bălți și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În aprilie 2018, Irena Boclincă a făcut cuplu cu Alexandru Arşinel pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac", în spectacolul aniversar al lui Gheorghe Ursachi, "Cei 70 de ani de acasă". Potrivit ea.md, Arșinel a ținut să precizeze că Irena Boclincă este prima sa parteneră de scenă după moartea Stelei Popescu (n.r. 23 noiembrie 2017).

irena-boclinca-cinemagia.jpg

irena boclinca
Irena Boclină are vârsta de 38 de ani
foto: cinemagia.ro

Irena Boclincă are 38 de ani şi este căsătorită cu stilistul Valentin Vicol, aşa că nu are nici o grijă în ceea ce priveşte look-ul pentru scenă. Puţini îşi mai amintesc că actriţa a participat anul trecut şi la "Românii au talent", unde a interpretat-o pe "fetiţa Zurli", reuşind să o impresioneze pe Mihaela Rădulescu, jurat la vremea aceea. „Ai o dulceață a ta, care te scoate dintr-o mulțime de alți actori talentați și buni, dar tu ești memorabilă. Îmi pare bine că te-am făcut să plângi, nu doar tu m-ai emoționat”, a spus Mihaela. Irena colaborează cu Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași și are multe spectacole şi în București, alături de Teatrul "Constantin Tănase".

Cum îţi votezi favoriţii de la "iUmor"

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” din partea juriului vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Loading...

Citește și

  • delia iumor

    Juraţii şi prezentatorii emisiunii "iUmor" au preferinţe dintre cele mai diverse în materie de gastronomie. În noul sezon, care debutează sâmbătă (23 februarie) la Antena 1, orele de filmare au fost presărate, pe alocuri, cu dansuri, dar și cu gustări dese și mâncărurile preferate ale vedetelor.

  • andreea marin portret cu voaleta

    Andreea Marin (44 ani) apare într-o ipostază inedită la „iUmor” (Antena 1). Vedeta apare așa cum nu ai mai văzut-o până acum, iar jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au parte de o surpriză de proporții. Al șaselea sezon „iUmor” va debuta sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, când mai multe vedete vor urca pe scenă și vor ironiza juriul fără rețineri.