Radu Mazăre se însoară peste două zile în închisoare

radu-mazare.jpg

radu mazare
Radu Mazăre va purta costum la cununia din închisoare
Foto: arhivă personală

Bat clopote de nuntă pentru Radu Mazăre. Fostul primar al Constanţei, alfat după gratii, se însoară miercuri (10 iulie) cu iubita lui Roxana Mihalache. Ceremonia va fi una restrânsă şi va avea loc în Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul edil îşi ispăşeşte pedeapsa de 9 ani de inchisoare în dosarul restrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache îşi oficializează relaţia şi urmează să facă pasul cel mare miercuri (10 iulie). Un ofiţer al stării civile va oficia ceremonia la Penitenciarul Rahova, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Primăriei sectorului 5.

Iubita fostului edil a depus actele necesare căsătoriei. Viitoarea doamnă Mazăre a fost cerută de nevastă prin telefon. Aceasta este prima nuntă care se va face în spatele gratiilor la Rahova.   

radu-mazare-vizitat-de-famili-e-de-ziua-lui.jpg

Radu Mazăre a fost vizitat în pușcărie de ziua lui de iubita sa, Roxana, și fiul său, Răducu
Radu Mazăre a fost vizitat în pușcărie de ziua lui de iubita sa, Roxana, și fiul său, Răducu
Fotografii: Blitz

Mazăre va purta costum la nunta din închisoare

Fratele lui Radu Mazăre a povestit că mirele are un costum elegant pe care îl va purta în ziua cea mare. Mihai Mazăre este cel care se va ocupa de toate cele nesare nunţii.

frati-lui-radu-mazare.jpg

Alexandru și Mihai, frații lui Radu Mazăre au venit la penitenciar
Alexandru și Mihai, frații lui Radu Mazăre au venit la penitenciar
foto: Blitz

„După ce ei doi se căsătoresc, urmează şi ei, la rândul lor, să cunune şi să fie naşii colegului lui de celulă, care şi el vrea să-şi ia prietena în casătorie. O să fie două nunţi într-una. Nu o să fie o petrecere. Nu ştiu care e regulamentul, cum pot veni invitaţii.  Din ce ştiu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui şi familia Roxanei Trebuie să mă ocup de verighete şi mai am şi sarcini pe care mi le-a dat”, sublinia Mihai Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat din 20 mai la Penitenciarul Rahova.

 

Citeşte şi:

 

Cine e și cum arată iubita lui Radu Mazăre. «Fiecare zi e tristă fără el»

Cum arată fiul lui Radu Mazăre. Răducu a împlinit vârsta de 25 de ani

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1