Cum arată fiul lui Radu Mazăre. Răducu a împlinit vârsta de 25 de ani

raducu_mazare-radu_mazare.jpg

Radu ”Răducu” Mazăre (25 de ani) îi seamănă leit celebrului său tată, fostul primar Radu Mazăre (50 de ani)
Radu ”Răducu” Mazăre (25 de ani) îi seamănă leit celebrului său tată, fostul primar Radu Mazăre (50 de ani)
Foto: OK Magazine

Răducu Mazăre, fiul celebrului fost primar de Constanța, Radu Mazăre, a crescut. Este un tănăr atrăgător, pasional și sportiv. Vorbește cinci limbi străine și a studiat la Londra. Acum are 25 de ani și își moștenește tatăl în multe privințe.

Fostul edil al orașului Constanța trece printr-o perioadă complicată. Radu Mazăre a fugit în Madagascar, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare, iar miercuri (8 mai) a fost reținut de poliția din insulă după ce statul român a făcut cerere de extrădare.

Înconjurat de femei frumoase, vesel, pe sky jet, Radu Mazăre a fost un personaj spumos, dar controversat. A fost acuzat în mai multe dosare, dar în cel al ”Retrocedărilor” a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Înainte de sentința finală, Radu Mazăre a dispărut în Madagascar.

Unicul său fiu, Radu ”Răducu” Mazăre (25 de ani, pe 30 ianuarie) îi seamănă leit. Este arătos, atletic, este pasionat de sporturile pe apă, îi plac petrecerile.

Cum arată fiul lui Radu Mazăre

Răducu a apărut și el în peisaj când celebrul său tată era baștan pe Litoral. Chiar și așa, Radu Mazăre Jr a început să câștige bani de la 16 ani, a studiat la Londra și cunoaște cinci limbi străine, scrie okmagazine.ro.

radu_stefan_mazare_jr.jpg

Răducu Mazăre a moștenit de la tatăl său, Radu Mazăre, pasiunea pentru sporturile pe apă
Răducu Mazăre a moștenit de la tatăl său, Radu Mazăre, pasiunea pentru sporturile pe apă
FOTO: Facebook

raducu-mazare-alaturi-de-mama-sa-ianina-petcu.jpg

Răducu Mazăre face afaceri pe Litoral împreună cu mama sa, Ianina Petcu
Răducu Mazăre face afaceri pe Litoral împreună cu mama sa, Ianina Petcu
Foto: OK Magazine

”Tata a fost mereu mai exigent, pentru că el a făcut o şcoală militară şi atunci cred că a dorit să impregneze acest mod de viaţă şi asupra mea. Când aveam 16 ani şi a aflat că am fost într-un club de noapte şi că în jur de 4 dimineaţa beam cu mai mulţi prieteni shot-uri. A doua zi mi-a zis: «De mâine, vreau să te văd pe lac în fiecare dimineaţă». Eu, la început, nu mi-am dat seama la ce se referă, după care am aflat că vroia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente cu băieţii care se pregătesc pentru lotul olimpic. Şi, uite aşa, restul verii s-a dus. Am învăţat să fac caiac, mi-a plăcut foarte mult ce am învăţat şi băieţii pe care i-am întâlnit acolo, dar pentru mine a fost ca o pedeapsă pentru mine”, a povestit Răducu Mazăre pentru OK Magazine.

Tot la 16 ani a început să facă şi primii lui bani. ”Am început cu un prieten al meu să administrăm un bar dintr-un parc acvatic din Constanţa. Şi, practic, făceam toate activităţile, de la recrutare, la aprovizionare, la management şi contabilitate. Mi-aduc aminte că am câştigat 4.000 de euro, într-o vară! La 16 ani mi s-a părut ceva incredibil. Din ei mi-am luat un ATV.”

Răducu Mazăre a studiat la Londra

Răducu Mazăre a făcut facultatea la Londra, studiind domeniul afacerilor internaţionale, în sistem bilingv, iniţial engleză-chineză, apoi engleză-portugheză. Acum, Radu Mazăre Jr. vorbeşte 5 limbi străine: engleză şi portugheză fluent, dar şi spaniolă, germană şi turcă. "M-am întors de acolo cu un bagaj de cunoştinţe şi experienţe care m-au ajutat să pun bazele, împreună cu un prieten, unei agenţii de marketing digital."

În ceea ce priveşte relaţia cu părinţii lui, Radu spune: ”Mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf - care este sportul principal al familiei noastre. Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving. Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la clasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă. Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţin turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă.”

Sursa: OK Magazine

Citește și Cine e și cum arată iubita lui Radu Mazăre. «Fiecare zi e tristă fără el»

Citește și Iubita lui Radu Mazăre, dusă la audieri în Madagascar. Care este motivul

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1