Proxeneţi români, 31 de ani de puşcărie în Marea Britanie. Ce i-au făcut unei gravide

Ultima actualizare:

    Cei doi proxeneți români au fost condamnați în Marea BritanieFoto: adevarul.ro
Cei doi proxeneți români au fost condamnați în Marea BritanieFoto: adevarul.ro

Doi frați români au șocat Marea Britanie cu faptele lor. De ”profesie” proxeneți, Ilcic Dumitru (19 ani) şi Ioan (24 de ani) au forţat o tânără să se prostitueze chiar şi după ce aceasta a rămas însărcinată, ținând-o sub teroare. Pentru ce au făcut au primit condamnări cu închisoarea de 15 ani și respectiv 16 ani pentru proxenetism şi lipsire de libertate în scopul exploatării sexuale.

Cei doi fraţi au convins o româncă de 20 de ani să vină să lucreze în Londra, scrie adevarul.ro. Chiar dacă femeii i s-a promis un loc de muncă legitim, ea a fost forţată să se prostitueze. Ea a fost ameninţată şi forţată să facă sex chiar și cu 15 bărbaţi pe zi, uneori ajungând să producă până la 1.000 de lire sterline pe zi. Însă, toţi banii erau luaţi de proxeneţi. 

În timpul uneia dintre primele sale zile pe străzile Londrei, a avut parte de un ghinion teribil. Prezervativul unui client s-a rupt şi astfel tânăra a rămas însărcinată, spune poliţia londoneză, citată de Daily Mail. Chiar și așa, cei doi români au forțat-o să se prostitueze în continuare.

Cum a scăpat românca obligată să se prostitueze

Românca a reuşit să scape de proxeneţi când un client a întrebat-o dacă mai ţine legătura cu familia ei din România. Atunci, ea a căpătat curaj și i-a spus despre calvarul prin care trece. O săptămână mai târziu, bărbatul a revenit şi i-a dat un mic telefon mobil cu care tânăra şi-a contactat familia din ţară. Familia a contactat autorităţile române, iar în decembrie anul trecut, Consulatul român din Londra a contactat Poliţia Metropolitană.

Anchetatorii spun că femeia a sosit pentru prima dată în Marea Britanie în aprilie anul trecut. Ea a fost preluată de cei doi fraţi de la Aeroportul Luton şi dusă într-o casă din Plumstead, sud-estul Londrei, unde locuiau alte două femei din România. Paşaportul şi documentele de călătorie i-au fost luate, astfel încât să nu poată părăsi Marea Britanie. Chiar în seara sosirii ei în Marea Britanie i s-a impus să ”lucreze” pe stradă. A fost forţată, chiar dacă le spusese c ă nu mai făcuse așa ceva niciodată. Unul dintre frați chiar a ameninţat-o că-i va „rupe capul”, dacă nu va câştiga bani pentru ei.

Câți bani făcea pe zi

Prin frică şi violenţă, cei doi fraţi au obligat-o să se prositueze pe străzile din Londra. A fost forţată să facă sex cu 10 până la 15 bărbaţi pe zi, uneori obţinând până la 1.000 de lire sterline pe zi, bani care erau încasaţi de proxeneţi.  Femeia a fost bătută şi abuzată în mod regulat de cei doi bărbaţi. Niciodată nu i s-a permis să părăsească casa singură şi a avut întotdeauna pe cineva cu ea, conform Poliţiei. Doi ofiţeri români, detaşaţi în Marea Britanie, i-au ajutat pe detectivii britanici după ce femeia şi-a contactat familia. Aceştia şi o echipă de ofiţeri britanici au descins imediat în casa din Plumstead şi ambii bărbaţi au fost arestaţi pentru infracţiuni în temeiul Legii sclaviei moderne, prostituţie şi vătămări corporale. De asemenea, Ilcic Dumitru a fost arestat pentru vânzare de droguri, după ce au fost descoperite dovezi în acest sens pe telefonul său.

15 şi 16 ani de închisoare

Zilele trecute, magistraţii de la Judecătoria Woolwich i-au condamnat pe ambii bărbaţi, după ce aceştia s-au declarat vinovaţi, la începutul acestui an. Ilcic Dumitru a fost condamnat la 15 ani şi 3 luni pentru proxenetism, lipsire de libertate în scopul exploatării sexuale şi furnizarea de droguri de clasa A (cocaină). Ioan Dumitru a fost condamnat la 16 ani pentru proxenetism şi lipsire de libertate în scopul exploatării sexuale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net