Program umanitar Crucea Roşie: ”Donați medicamente!”

colectarea_medicamentelor_se_desfasoara_in_perioada_se_desfasoara_in_perioada_10_februarie_-_10_martie.jpg

colectarea_medicamentelor_se_desfasoara_in_perioada_se_desfasoara_in_perioada_10_februarie_-_10_martie
Colectarea medicamentelor se va face până la 10 martie
FOTO: adevarul.ro

Crucea Roşie împreună cu peste 50 de farmacii din ţară au început un proiect umanitar. Românii sunt invitaţi să doneze medicamente care vor ajunge la cei nevoiași. Campania se va desfășura în 20 de orașe.

Crucea Roşie împreună cu peste 50 de farmacii din ţară au început un proiect umanitar care îşi propune să sprijine nevoi de sănătate şi educaţie ale unor categorii sociale defavorizate, scrie adevarul.ro.

Program umanitar Crucea Roşie: ”Donați medicamente!”

Organizatorii invită românii din 20 de oraşe să se implice în două iniţiative sociale: donaţii de produse de îngrijire a sănătăţii, până pe 10 martie 2020 şi respectiv, donaţii în bani, în perioada 15 martie - 15 aprilie 2020, în farmaciile partenere, scrie adevarul.ro.

Banca de Sănătate, programul de colectare de produse de îngrijire a sănătăţii (fără prescripţie medicală), se desfăşoară până pe 10 martie în farmaciile partenere.

”Donați medicamente!”

Românii sunt invitaţi să doneze produse din următoarele categorii: durere, antispastice, răceală şi gripă, tuse şi durere în gât, produse pentru sistemul digestiv (protectoare hepatice, laxative, antiacide, probiotice), suplimente alimentare (produse pe bază de magneziu, produse pentru insomnie, vitamine şi minerale), produse pentru prim-ajutor (bandaje, plasturi), produse pentru bebeluşi (şerveţele umede, biberoane) şi produse de igienă personală (periuţe şi paste de dinţi). Sunt excluse produsele eliberate pe bază de prescripţie medicală şi produsele care trebuie să fie păstrate la rece.

Produsele colectate din farmaciile partenere vor ajunge la filialele locale Crucea Roşie Română în maxim 30 de zile de la sfârşitul campaniei.

A doua etapă a campaniei, care are loc între 15 martie şi 15 aprilie, constă în încurajarea de donaţii în bani, tot în farmacii, în urnele dedicate. Banii colectaţi vor fi folosiţi pentru a sprijini nevoi de educaţie şi sănătate ale copiilor din medii defavorizate.

Citiți și:

Cinci fraţi săraci, premianţii satului. Trăiesc într-o casă din chirpici şi merg kilometri întregi pe jos până la şcoală

Drama familiei cu cinci copii care trăieşte într-un grajd de 7 ani. ”Iarna e crunt!”

Loading...
 
 

Citește și

  • Mulți români nu reușesc să economisească din salariu și rămân repede cu portofelul gol

    Abia reușim să trăim de la o lună la alta, iar dacă mai avem și o nuntă ne dezechilibrăm cu totul bugetul. Iată ce spune un studiu despre cât de prost o duc românii de la un salariu la altul!

  • Cristi Stan (40 de ani) lucrează în Ialomiţa, la Serviciul Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. De un an, după ce lasă cagula şi combinezonul, merge în satul Bucşa, comuna Valea Ciorii, din inima Bărăganului, unde are grijă de patru copii săraci care locuiesc doar cu mama lor. Tatăl s-a sinucis, iar femeia a rămas singură cu Elena, Ionela, Laurenţiu şi Georgiana. Poliţistul a văzut povestea copiilor pe internet şi a luat imediat legătura cu ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1