Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Vom avea zăpadă de 14 cm?

zapada-anastasia-bran.jpg

zapada-anastasia-bran
În Bucureşti, iarna aceasta a nins 9 ore, în noaptea de 8-9 februarie, iar copii s-au bucurat că, în sfârşit, se pot da cu sania, pot face oamni de zăpadă şi că se pot bulgări
Foto: click.ro

Sâmbătă, 21 martie, au fost 24 de grade în Bucureşti, dar vremea s-a schimbat radical. Meteorologii ANM au emis o avertizare specială pentru Bucureşti. Vom avea zăpadă de 14 cm?

În Bucureşti, iarna aceasta a nins doar 8 ore, în noaptea de 8-9 februarie, iar copii s-au bucurat că, în sfârşit, se pot da cu sania, pot face oamni de zăpadă şi că se pot bulgări. Iată că meteorologii ANM au emis o avertizare specială pentru Bucureşti.

Prognoză meteo specială pentru Bucureşti

Au fost zero grade în noaptea de 22∕23 martie în Bucureşti şi a nins slab, sub 1 mm. Astăzi, 23 martie, nu vor fi mai mult de 3 grade la orele prânzului, iar la noapte sunt prognozate în jur de 1 grad.

“În perioada 23, ora 8, până  25 martie, ora 8.00, vremea se va menține închisă și va deveni deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie. Temperatura maximă va fi de 2 - 4 grade, iar cea minimă de minus2 - 0 grade. Temporar vor fi precipitații, în cursul zilei de luni, 23 martie, sub formă de ninsoare, lapoviță și trecător ploaie, apoi doar ninsoare. Stratul de zăpadă depus la finalul intervalului

va fi neuniform, cu grosimi de aproximativ 8 - 14 cm. Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală, în general, de 55 - 65 km/h, viscolind temporar ninsoarea[, avertizează meteorologii ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza în funcţie de evoluţia fenomenelor meteo.

Citeşte şi:

Prognoza meteo. De când nu a mai nins pe 23 martie în România?

Se întoarce iarna! Cod galben de ninsori în mai multe regiuni din țară

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1