Prognoza meteo până pe 3 februarie. În loc să ningă, se încălzește

ghiocei-zapada-iarna.jpg

ghiocei-zapada-iarna
Meteorologii ANM estimează că nu vor fi ninsori importante în următoarele două săptămâni și se încălzește
FOTO: adevarul.ro

Iarna adevărată se lasă așteptată. Meteorologii ANM estimează că nu vor fi ninsori importante în următoarele două săptămâni și se încălzește. Prognoza meteo până pe 3 februarie, pe regiuni.

Meteorologii ANM au publicat prognoza pe două săptămâni, până pe 3 februarie, pe regiuni. ”Noi estimăm că după 28 ianuarie vor fi precipitații, dar slabe cantitativ și că temperaturile vor crește în următoarea perioadă”, ne-a precizat Dinu Mărășoiu, meteorolog ANM.

Prognoza meteo până pe 3 februarie

Meteorologii ANM estimează că până pe 28 ianuarie se va încălzi de la o zi, la alta, și ziua și noaptea.

Prognoza meteo în Banat și Crișana

În următoarele zile sunt prognozate temperaturi de 2 – 4 grade, după care va urma o încălzire. În ziua de 29 ianuarie se vor înregistra în jur de 10 – 12 grade. La sfârșitul lunii, se va răci treptat, iar pe 3 februarie vor fi în jur de 6 grade. Probabilitatea de precipitații va fi redusă până pe 25 ianuarie, după care va crește.

Prognoza meteo în Transilvania

De la zero grade astăzi, 21 ianuarie, se va încălzi treptat, până la 6 – 10 grade, iar la începutul lunii februarie se va răci din nou, treptat. În timpul nopții de 25 ianuarie, temperaturile vor coborî brusc la minus 10 grade, apoi vor crește treptat. Trecător, vor fi posibile precipitații, în general slabe cantitativ, în jurul datei de 22 ianuarie și după 25 ianuarie.

Prognoza meteo în Maramureș

Din 24 ianuarie se va încălzi treptat, până la 6 – 8 grade și se vor menține la aceste valori până în 29 ianuarie când se va răci din nou, de la o zi la alta. Trecător vor fi posibile precipitații slabe, slabe cantitativ, în jurul datei de 22 ianuarie și după 25 ianuarie.

Prognoza meteo în Moldova

Până pe 25 ianuarie, temperaturile vor varia între 2 și 9 grade, apoi vor urca la 9 – 11 grade. Din 30 ianuarie, va urma o răcire treptată, astfel încât pe 3 februarie vor fi în jur de 4 grade. Doar trecător și pe suprafețe mici vor fi posibile precipitații slabe, mai ales după 29 ianuarie.

Prognoza meteo în Dobrogea

Până la sfârșitul lunii ianuarie temperaturile vor fi în creștere, până la 10 – 12 grade. Din 31 ianuarie, se va răci treptat, iar pe 3 februarie sunt prognozate 5 – 7 grade ziua și 1 – 3 grade noaptea. Vor fi posibile precipitații după 29 ianuarie.

Prognoza meteo în Muntenia și Oltenia

Între 21 și 26 ianuarie, sunt prognozate temperaturi de 4 – 11 grade și se vor menține mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. După 30 ianuarie, se va răci treptat, iar pe 3 februarie se vor înregistra în jur de 6 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată după data de 28 ianuarie.

Prognoza meteo la munte

Se va răci brusc pe 25 ianuarie: în jur de minus 6 grade la prânz și minus 10 grade în timpul nopții. După această dată, temepraturile vor urca la 2 – 4 grade ziua și în jur de minus 4 grade în timpul nopții. Din 31 ianuarie va urma o răcire treptată. Trecător vor fi precipitații în general slabe cantitativ, pe suprafețe mici.

Citește și:

Cum este vremea în luna ianuarie în România

Prognoza meteo, 20 – 24 ianuarie. Se încălzește din nou

Loading...
 
 

Citește și

  • iarna_2019

    A venit iarna. Nu știm dacă va fi o iarnă blândă, cu ceva zăpadă, sau o iarnă grea, cu viscole, troiene și ger. În anii 1929, 1942, 1954 şi 1967, România s-a confruntat cu cele mai cumplite ierni din ultimul secol. Temperatura minimă absolută din decembrie în România a fost -34,5ºC, înregistrată la Întorsura Buzăului, în data de 25 decembrie 1998.

  • chiciura strugure inghetat

    În această perioadă a anului, apar multe fenomene meteo care ne fac viața mai grea. În perioada de toamnă-iarnă se depune bruma, cade burnița și apare ceața. Vor urma chiciura, poleiul, măzărichea și lapovița. Sunt fenomene meteo banale, dar știți ce sunt și când apar?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1