Prognoza meteo, iulie 2020. Sudul țării va fi pârjolit de caniculă

pietoni-strada.jpg

Pietoni pe strada în zi caniculara care tin în mana o sticlă cu apa
România extremelor: în luna lui cuptor vom avea temperaturi ridicate în sud și est și mult mai scăzute pentru această perioadă în nord și vest
Sursa foto: Mediafax

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru luna iulie 2020, iar vremea va fi una a extremelor. În următoarele patru săptămâni în sud-est va fi mai cald decât în mod normal în această perioadă a anului, iar în vest și în nord-vest, va fi mai răcoare pentru luna lui cuptor.

Prognoza meteo, iulie 2020. Săptămâna 6-13 iulie

În săptămâna 6-13 iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în vest și nord-vest, iar în rest vor fi mai apropiate de cele normale pentru acest interval. „Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, centrale și sud-vestice, iar în cele estice și sud-estice va fi deficitar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă”, anunță ANM, potrivit Mediafax.

Cum va fi vremea în săptămâna 13-20 iulie 2020

În săptămâna 13-20 iulie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în nord-vestul teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Meteo, săptămâna 20-27 iulie 2020

Săptămâna 20-27 iulie se va caracteriza prin temperaturi medii ale aerului ușor mai ridicate decât cele normale în regiunile sudice și sud-estice, dar și ușor mai coborâte în nord vest, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo, iulie 2020. Săptămâna 27 iulie-3 august

În săptămâna 27 iulie-3 august, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade în sudul și sud-estul țării, iar în regiunile intracarpatice temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte pentru această perioadă a lunii. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1