Primul mesaj al logodnicului Elenei Udrea după arestarea acesteia în Costa Rica

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov a scris un mesaj celor care s-au arătat îngrijoraţi de arestarea Elenei Udrea Foto:Arhivă personală
Adrian Alexandrov a scris un mesaj celor care s-au arătat îngrijoraţi de arestarea Elenei Udrea Foto:Arhivă personală

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a rupt tăcerea după arestarea acesteia în Porto Rico şi a scris un mesaj pe pagina personală de Facebopok în care mulţumeşte tuturor prietenilor virtuali pentru mesajele de încurajare. În fotografie apare alături de fiica lor, Eva Maria şi de Elena Udrea, aşadar imaginea este una realizată cu ceva timp în urmă, pe când fostul membru PMP se afla în libertate.

Adrian Alexandrov a scris un mesaj de mulţumire pe care l-a încărcat pe pagina personală de Facebook.

Elena Udrea, alături de logodnicul său şi de micuţa Eva Maria
Elena Udrea, alături de logodnicul său şi de micuţa Eva Maria

"Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei", au fost cuvintele acestuia. 

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în data de 4 octombrie de către Interpol la scurt timp după ce au părărsit o cafenea. Iată comunicatul de presă emis de către Agenției de Investigații Judiciare din Costa Rica. „După mai multe investigații, dar și zeci de ore de supraveghere și urmărire, în dimineața zilei de miercuri, apoi în după-amiaza aceleiași zile, au fost reținute două românce, ambele în vârstă de 44 de ani, căutate de autoritățile române. Una dintre femei, care se numește Udrea, a fost arestată în baza unei notificări roșii, emise de Interpol, pentru luare de mită și abuz de putere”.

Elena Udrea a fost arestată în San Jose de către Interpol
Elena Udrea a fost arestată în San Jose de către Interpol

„Cea de-a doua femeie reținută se numește Bica, iar pe numele ei a fost emisă de către Interpol o notificare roșie pentru luare de mită și corupție”, se mai arată în comunicatul de presă al Agenției de Investigații Judiciare din Costa Rica.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net