Primarul orașului Deva și fiica lui, vindecați de coronavirus

Ultima actualizare:

    Florin Oancea și fiica sa, Laura, fericiți când au aflat că testul le-a ieșit negativ
Florin Oancea și fiica sa, Laura, fericiți când au aflat că testul le-a ieșit negativ

Veste bună pentru Florin Oancea, primarul orașului Deva! Bărbatul în vârstă de 50 de ani a anunțat, în urmă cu puțin timp, că atât el cât și fiica sa sunt vindecați de coronavirus. Rezultatul testelor a ieși negativ pentru amândoi.

Sâmbătă, 14 martie, Florin Oancea a aflat că are coronavirus. Participase cu cinci zile înainte la ședința Biroului Politic Național al PNL alături de senatorul Vergil Chițac, care era infectat, dar nu știa. Credea că este doar răcit.

 A fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, iar la  două zile a ajuns aici și fiica sa, Laura, de 19 ani. După câteva zile de tratament, iată că cei doi s-au vindecat.

Primarul orașului Deva: ”Am sperat, ne-am rugat şi am învins” 

”După cele mai lungi zile din viața mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: negativ, pentru amândoi! Am sperat, ne-am rugat şi am învins. Acum, vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe. Nu vă pierdeți speranța, prieteni! Împreună, cu credinţă şi bunătate, vom trece peste toate încercările vieţii.Vă îmbrăţişăm!”, a transmis edilul Devei.

Alți doi politicieni ai partidului liberal, tratați toți la Timișoara, au scăpat de coronavirus. Deputatul PNL Lucian Heiuș și administratorul Devei, Adrian Nicoale David, au anunțat aseară, 19 martie, că s-au vindecat de COVID-19.

Aceștia au primit ultimul rezultat al testului care a ieșit negativ, după cum a povestit unul dintre ei pe contul de socializare.  

România are raportate, până astăzi, 20 martie, la ora 13.00, 308 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care două sunt în stare gravă și 31 au fost declarate vindecate și externate: 22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/fiica-de-19-ani-primarului-din-deva-are-coronavirus-sotia-si-baiatul-edilului-nu-sunt

https://www.click.ro/news/national/mesajul-emotionant-al-primarului-devei-infectat-cu-coronavirus-de-pe-patul-de-spital

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net