Primarul din Deveselu a murit la 57 de ani. Era internat în spital cu COVID-19

ion-aliman.jpg

ion aliman primarul din deveselu
Primarul din Deveselu, județul Olt, Ion Aliman, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus
foto: Adevărul

Ion Aliman, primarul comunei Deveselu din județul Olt, a murit joi dimineaţă, la Spitalul Colentina din București, unde era internat în urma unor complicaţii după infectarea cu noul coronavirus. Peste două săptămâni urma să împlinească 57 de ani.

Ion Aliman fusese confirmat cu noul coronaviru, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal.

Ulterior, pentru că starea lui s-a agravat, Aliman a fost transferat, la cererea familiei, la Spitalul Colentina din Capitală.

Până să i se facă toate analizele, Ion Aliman ştia că are ca antecedente medicale un transplant renal şi un diabet pe care-l trata cu antidiabetice orale. Apropiaţii primarului spun că după ce i s-au făcut toate analizele, Aliman a aflat că avea şi hepatită.

Citește și:

Un poliţist a murit la o zi după ce fusese diagnosticat cu COVID-19

Primarul din Deveselu și-a luat concediu la primele semne de boală

Imediat după ce a fost internat, Ion Aliman a povestit pentru Adevărul cum a descoperit că este infectat cu Covid 19.  "Sâmbătă, acum o săptămână, m-am simţit mai rău. Să zic aşa, o mică răceală, când te prinde curentul. Duminică, am fost mai rău, iar luni, când m-am trezit să plec la serviciu, mi-am dat seama că nu prea mai sunt în posibilitatea de a... Şi am hotărât să rămân acasă, să-mi iau concediu, toată săptămâna, până fac analize şi văd ce se-ntâmplă cu mine“, a declarat in ziua internării primarul Ion Aliman, pentru Adevărul.  

Edilul spunea că nu s-a gândit niciun moment că ar putea fi Covid-19. „Nici pomeneală, dar l-am făcut (n.r. - testul) să-mi ies din păreri, cu toate că era din ce în ce mai rău, nu dormeam mai mult de 5 minute, mă trezeam, transpiram, am început să fac şi temperatură. Înainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2. Am mers şi mi-am făcut testul miercuri, a ieşit rezultatul aseară şi uitaţi-mă la spital. Mă simt mai bine, să zic. Dar, ce am făcut, o zi de tratament...“, a mai spus, la acel moment, primarul Aliman. Peste nici două săptămâni, Ion Aliman ar fi împlinit 57 de ani.

Fost căpitan de vas de croazieră, Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie candida pentru al treilea mandat.

Loading...

Citește și

  • dragos bucur la visuri la cheie

    Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19. Imediat după confirmarea diagnosticului, producătorii emisiunii au decis suspendarea filmărilor și intrarea în autoizolare a întregii echipe.

  • andreea esca

    La mai bine de 10 zile de când PRO TV a anunțat că o parte dintre angajații trustului au fost confirmați cu COVID-19, Andreea Esca apare public, în cadrul unui interviu realizat de colegul său, Cosmin Stan, și răspunde tuturor întrebărilor privind speculațiile care s-au creat pe seama lipsei sale de la pupitrul știrilor de la ora 7. Prezentatoarea a păstrat tăcerea, până în prezent, privind eventuala infectare cu noul virus gripal și nici nu a abordat subiectul petrecerii de la malul mării, la care a participat alături de mai multe persoane publice, și în cadrul căreia regulile de distanțare socială nu au fost respectate cu prea mare strictețe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1