Primăria Capitalei începe construcția pasajului suprateran de la Doamna Ghica

Ultima actualizare:

    Pasajul suprateran Doamna Ghica va fi construit peste Șoseaua Colentina și va avea două benzi pe sens
Pasajul suprateran Doamna Ghica va fi construit peste Șoseaua Colentina și va avea două benzi pe sens

Atenție șoferi! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a semnat luni contractul pentru construcția pasajului suprateran de la Doamna Ghica, una dintre cele mai aglomerate intersecții din București. Pasajul va fi construit peste Șoseaua Colentina.

”Am semnat autorizatia de construire. Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicatii si sistematizare drumuri, conform proiectului” a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea care vor fi primele lucrări. Proiectul vizează realizarea unui pasaj suprateran la intersecţia străzilor Doamna Ghica cu Şoseaua Colentina şi are în vedere o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport din zonă, asigurând o mai mare siguranţă şi o fluidizare a circulaţiei în zona de nord est a Capitalei. Pasajul superior va avea o parte carosabilă alcătuită din 2 benzi de circulaţie pe sens.

Lucrările vor dura 12 luni și se vor desfășura non-stop
Lucrările vor dura 12 luni și se vor desfășura non-stop

Realizarea proiectului a durat trei luni și conform contractului, lucrarile se vor finaliza în 12 luni. Costul estimat al lucrarilor este de 28 de milioane de euro. Indicatorii tehnico-economici prevăd construcția unui pasaj de circa 200 de metri lungime și 16,5 metri latime, aferent celor 4 benzi, dar lucrările se fac pe un traseu total de 1 km.”Este un proiect esential pentru fluidizarea traficului din Bucuresti. Pentru ca zona Doamna Ghica este o una foarte aglomerata, la propunerea mea, la inceputul anului, au fost aprobati de catre CGMB indicatorii tehnico-economici. In primavara am semnat contractul pentru proiectare si executie cu Trustul de Cladiri Metropolitane iar acum am semnat autorizatia de construire”, a explicat Gabriela Firea importanța investiției

Citiți și

Așa va arăta Pasajul Colentina! Șoferii îl vor traversa din toamna lui 2020

Oprescu se laudă că vom avea pasaj la Colentina

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net