Prima doamnă Carmen Iohannis şi-a făcut unghiile ca Anda Adam. Manichiura a atras toată atenţia

carmen.jpg

carmen iohannis oja verde neon
Carmen Iohannis a atras atenţia cu manichiura îndrăzneaţă
foto: captură video Pro Tv

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Invitaţi cu nume sonore se află printre cei care participă la festivalul de modă de la Sibiu. Piața Mare din centrul orașului s-a transformat într-un podium impresionant, pentru cunoscuți designeri români și străini, cărora a venit să le admire creaţiile şi prima doamnă Carmen Iohannis.

Cea de-a 8-a ediţie a festivalului de modă de la Sibiu i-a reunit pe unii dintre cei mai cunoscuţi designeri. Carmen Iohannis (58 de ani) a venit la prezentarea de modă împreună cu câteva prietene şi nu a ratat ocazia să filmeze ţinutele care i-au plăcut cel mai mult.

carmen_iohannis.jpg

carmen iohannis oja verde neon
Carmen Iohannis s-a distrat în compania prietenelor
Foto: arhivă personală

Soţia şefului statului a atras imediat atenţia la festivalul de modă cu nuanța ojei pentru care a optat. Culoarea deschisă și indrăzneață , pe care recent am văzut-o pe unghiile nonconformistei cântăteţe Anda Adam, nu a trecut neobservată nici în cazul primei doamne.

anda_adam.jpg

anda adam
Anda Adam a şocat cu oja verde neon, ca de altfel cu toate accesoriile vestimentare
Foto: arhivă personală

Nu este o întâmplare că prima doamnă se află în public la acest efstival. A devenit o tradiţie pentru Carmen Iohannis să participe la acest eveniment de modă.

Cei 16 designeri sunt unii dintre cei mai cunoscuţi din ţară, dar nu numai. Printrea ei se afl nume cunoscute precum: Cristina Nichita, Claudia Rawlings, Mahomed Al Dleme, Lena Criveanu, Kinga Varga.

Carmen Iohannis, rochie bleu ciel la întâlnirea cu Papa

papa-iohannis2.png

papa francisc la aeroportul otopeni
Emoționat, Klaus Iohannis a ținut-o strâns de mână pe soția sa
foto: captură/Digi 24

Ultima apariţie intens comentată a primei doamne a fost cea de la finele lunii mai când s-a întâlnit cu Papa. Atunci Carmen Iohannis a purtat o rochie bleu ciel.”Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, declara Eli Lăslean, designerul preferat de soţia preşedintelui, pentru Click!

Citeşte şi:

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Blaj, la întâlnirea cu Papa

Iulia Albu critică apariția lui Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc: «Acest privilegiu nu îi aparține»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Carmen Iohannis a împlinit vineri, 2 noiembrie, vârsta de 58 de ani! Prima Doamnă a României este o prezență discretă și elegantă, bucurându-se de mulți admiratori și fiind un exemplu pentru multe serii de elevi cărora le-a fost dirigintă. Totuși, de-a lungul timpului, soția președinteului României a stârnit și multe controverse, din cauza stilului vestimentar pe care această îl abordează. Iată cum au evoluat ținutele Primei Doamne a României!

  • Carmen Iohannis i-a fost alături Președintelui României în cadrul unei vizite oficiale la Paris, cei doi șefi de stat stabilind să semneze marți, 27 noiembrie, o Declaraţie politică privind Parteneriatul strategic dintre cele două ţări. Invitați la Palatul Elysee, Prima Doamnă a României și soțul său au fost nevoiți să se ridice la așteptările vestimentare impuse de codul de „etichetă” pentru un astfel de eveniment.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5