Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Blaj, la întâlnirea cu Papa

61794164_2262303993856839_2504444697867452416_o.jpg

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a făcut o alegere vestimentară asemănătoare celei purtate vineri
Foto Facebook

Carmen Iohannis a ales de această dată să poarte o ținută asemănătoare celei cu care s-a prezentat la întâlnirea Papei de pe 31 mai la București, atunci când l-a întâlnit pentru prima oară pe Suveranul Pontif. În cealaltă tabără a ținutelor s-a poziționat Viorica Dăncilă care a ales să îmbrace o rochie neagră și sobră.

Carmen Iohannis a ales să poarte pe 2 iunie, la Blaj, o ținută deschisă la culoare. Soția președintelui României a purtat o richie din mătase cu croială simplă şi elegantă, până la genunchi, de culoare bleu ciel, cu mâneci trei sferturi. Pentru a conferi ținutei un plus de culoare, ea a încălțat o pereche de pantofi stiletto albi, cu vârful crem, şi o poşetă în aceeaşi nuanţă, ochelari de soare şi un medalion cu o cruciuliţă. Şi Klaus Iohannis s-a asortat cu soţia sa, purtând o cravată de aceeaşi culoare cu a rochiei ei.


Eli Lăslean, designerul care a semnat ţinutele, a declarat că prin intermediul acestei nuanţe soția președintelui şi-a dorit să transmită „seninătate“.

61761760_648391718920612_5532964358914572288_n.jpg

Carmen Iohannis a purtat o ținută prin care a vrut să transmită seninătate
Foto: EPA

Viorica Dăncilă a optat în schimb la o ținută mai sobră, la o rochie neagră. Viorica Dăncilă a îmbrăcat o rochie neagră, până la glezne, cu pliuri în partea de jos şi la mâneci, cu aplicaţii în formă de lanţ argintiu, la care a asortat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă şi o broşă mare, potrivit adevărul.ro.

627x0.jpg

Viorica Dăncilă a purtat o ținută sobră
Foto Captură ecran

Ce a spus designerul lui Carmen Iohannis despre ținutele pregătite pentru întâlnirile cu Papa

„Ţinuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment şi am vrut să transmitem, totodată, şi un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanţă rafinată şi serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, uşor, confortabil, cu un croi şi o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în acelaşi timp conferă şi o notă de austeritate. Este o eleganţă discretă ce o şi caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ţinută. Doamna Iohannis şi-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte“, a declarat Eli Lăslean pentru Click!, referitor la apariţia Primei Doamne de vineri, 31 mai.

Loading...
 
 

Citește și

  • papa francisc

    Papa Francisc a efectuat o călătorie apostolică în România în perioada 31 mai-2 iunie, ocazie cu care a demonstrat încă o dată, că este un om pentru care cumpătarea şi modestia sunt două valori esenţiale. Preţ de trei zile a călătorit de la Bucureşti la Şumuleu Ciuc, Iaşi, Blaj, Sibiu, pentru a transmite un mesaj ed pace, unitate şi iubire necondiţionată. Papa Francisc şi-a închinat întreaga viaţă slăvirii lui Dumnezeu şi propovăduirii înţelegerii. Întotdeauna modest, el a refuzat să poarte veşminte care să transmită un mesaj aflat în neconcordanţă cu principiile sale.

  • papa francisc

    Duminică, 2 iunie, este ultima zi a vizitei pe care Papa Francisc o efectuează în România, însă programul evenimentelor este unul foarte încărcat. Sanctitatea Sa va oficia o ceremonie de beatificare a şapte episcopi greco-catolici martiri pe Câmpia Libertăţii de la Blaj. Ulterior se va întâlni cu o comunitate de romi greco-catolici din cartierul Barbu Lăutaru. În final, Suveranul Pontif se va deplasa de la Blaj la Sibiu, unde va avea loc ceremonia de rămas-bun şi decolarea sa spre Roma, în jurul orei, 17.30.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1