Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un adevărat coșmar. Ce a pățit femeia

mezzosoprana-maria-macsim-nicioara.jpg

mezzosoprana Maria Macsim Nicioară
Mezzosoprana Maria Macsim Nicioară a început recuperarea neurologică
foto: Facebook

De când a apărut zvonul că ar fi amanta pianistului Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, femeia, a cărei identitate rămâne ascunsă, este arătată cu degetul în comunitate. Mai mult decât atât, ea a fost concediată de către patronul magazinului unde lucra, la presiunea localnicilor din Aroneanu.

Viața presupusei amante a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată peste cap de când artista zace pe un pat de spital, în urma unui accident casnic dubios ce a avut loc la începutul lunii mai. La câteva zile distanță de incident, când mezzosoprana era în comă, cu slabe șanse de supraviețuire, a apărut în spațiul public ipoteza conform căreia soțul său ar avea o amantă, iar artista ar fi știut de această situție. Acesta ar fi fost principalul motiv pentru care Maria Macsim Nicoară ar fi vrut să divorțeze.

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară trăiește un adevărat coșmar

Presupusa amantă, care este căsătorită, la rândul ei, și locuiește în comuna ieșeană Aroneanu, era angajată la un magazin din localitate. De curând, ea a fost concediată de patron, la presiunile localnicilor, scrie bzi.ro. Deși femeia a negat tot timpul că nu are nici o legătură cu pianistul Codrin Nicoară, oamenii din sat au continuat să o acuze. Astfel, viața femeii a devenit un calvar. Patronul magazinului s-a văzut nevoit să o de afară de la locul de muncă, nemaiputând face față presiunilor din partea clienților și a apropiaților.

„Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nici o treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presa tot a scris că aș avea”, a declarat pentru bzi.ro presupusa amantă a lui Codrin Nicoară.

Ce a pățit presupusa amantă a pianistului Codrin Nicoară

Oamenii din Aroneanu mai spun că femeia a fost alungată din casă de către soț, imediat ce au început să se vehiculeze informații legate de relația ascunsă cu pianistul. Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, are un băiat și o fată și este căsătorită cu un bărbat din Aroneanu. Din spusele sătenilor, pianistul Codrin Nicoară mergea destul de frecvent la magazin pentru a achiziționa produse alimentare, bere și alte băuturi alcoolice.

Mezzosoprana face mici progrese

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este în continuare internată la Spitalul de Recuperare Iași, unde a fost transferată în urmă cu două săptămâni. Deși face mici progrese, artista este în continuare în stare gravă. Ea a reușit să-și mențină privirea pentru 2-3 secunde. Maria Macsim Nicoară va rămâne internată în spital, cel mai probabil trasferată din secția de neurologie a unității medicale, în secția de recuperare neuromotorie. Medicii nu se pot încă pronunța dacă mezzosoprana își va mai reveni vreodată.

Maria Macsim Nicioară avea probleme în căsnicie

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său. De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări. Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent. Referitor la acest caz, procuroii și polițiștii din Iași fac cercetări într-un dosar deschis in rem pentru tentativă de omor. Maria Macsim Nicioară lucrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

 

Citește și:

 

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

 

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară va fi externată! Artista clipește și își mișcă membrele

 

Loading...

Citește și

  • mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

    Apar detalii noi despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, aflată în comă la spital după ce ar fi căzut pe scări. După ce soțul a declarat că accidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, apropiații artistei infirmă ipoteza și spun că Maria nu era o băutoare, ci o persoană extrem de discretă, care a „înghițit” multe umilințe din partea soțului. Se pare că relațiile dintre ei nu erau deloc bune și se discuta despre divorț.

  • Învăluit în continuare în mister este cazul teribil de la Iași, al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, care se află în comă după ce a căzut pe scări, în propria casă. Anchetatorii au audiat un personaj-cheie, mai exact o femeie din comuna ieșeană Aroneanu, care se pare că ar fi amanta soțului sopranei. Maria Macsim Nicoară ar fi știut de relația extraconjugală a soțului, de aici și certurile dintre ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1