Președintele Klaus Iohannis, în cursa pentru alegerile prezidențiale. Ce vrea să facă în al doilea mandat

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale 2019
Klaus Iohannis și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale 2019

Președintele Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale 2019. Președintele a venit la Biroul Electoral Central cu peste 2,2 milioane de semnături. Președintele spune că este nevoie de modernizarea României”.

Klaus Iohannis a ajuns la Biroul Electoral Central, pentru a-şi înregistra candidatura pentru al doilea mandat însoţit de liderul PNL, Ludovic Orban, de membri ai echipei de campanie, ai conducerii filialei PNL Bucureşti, precum şi de simpatizanţi şi susţinători.

”Este o perioadă complicată pentru România. Este nevoie de modernizarea României. Este nevoie de spitale moderne, școli curate și o administrație care are în centrul ei cetățeanul, nu aparatul funcționăresc”, a declarat Klaus Iohannis, după depunerea candidaturii la alegerile prezidențiale 2019.

Iohannis a mai declarat că în primul mandat a prevenit „stricăciunile” planificate de PSD, iar în al doilea mandat vrea cu un Guvern PNL să reconstruiască Romania:

`@Trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD și cred că pot să spun acum la sfârșit de mandat că am reușit prin mijloacele constituționale să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD. Chiar recent am avut o reușită notabilă, foarte frumoasă, împreună cu românii, când am reușit la referendum să oprim distrugerea justiției planificată de PSD. Iată, aici ne aflăm acum. Și e nevoie de muncă de reconstruire, de resetarea, de modernizarea României. Sunt dispus să duc această muncă, știu ce trebuie făcut și împreună cu un Guvern proeuropean, construit democratic, construit în jurul PNL, vom face această muncă pentru români. Îmi doresc al doilea mandat pentru a conduce această muncă de modernizare, europenizare, normalizare a României”, a spus președintele.

Iohannis a mai preciyat că, ”din păcate arhitectura a permis atât cât am făcut. Dar când spun că PSD trebuie îndepărtat de la putere, trebuie prin mijloace democratice și constituționale, în niciun caz altfel și vedem că avem această majoritatea guvernamentală PSD-ista în urma unui scrutin. În condițiile în care PSD a obținut un rezultat important ce am putut să fac pot să vă asigur că am făcut. Dar pentru Romana PSD a fost o catastrofa. Sunt multe instituții care trebuie reparate. Se poate realiza numai dacă președintele colaborează cu Guvernul”.

Candidaturile mai pot fi depuse până cel mai târziu în 22 septembrie la ora 24.00. Campania electorală va începe pe 12 octombrie, iar în 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Citește și: 

Dan Barna și-a depus oficial candidatura la alegerile prezidențiale. Ce spune despre Iohannis

Topul candidaților la alegerile prezidențiale 2019. Barometru IMAS

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net