Premierul Viorica Dăncilă a comis-o din nou! Val de gafe la Bacău

Ultima actualizare:

    Premierul Viorica Dăncilă s-a remarcat, vineri (5 octombrie), aflată în vizită de lucru la Bacău, printr-un nou şir de gafeFOTO: adevarul.ro
Premierul Viorica Dăncilă s-a remarcat, vineri (5 octombrie), aflată în vizită de lucru la Bacău, printr-un nou şir de gafeFOTO: adevarul.ro

A comis-o din nou! Premierul Viorica Dăncilă s-a remarcat, vineri (5 octombrie), aflată în vizită de lucru la Bacău, printr-un nou şir de gafe.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată în vizită de lucru în zonele afectate de inundaţii în județul Bacău, a comis, din nou, o serie de gafe, scrie adevarul.ro.

Cele mai flagrante greşeli de exprimare s-au regăsit în fraza „ne-am trezit dintr-o dată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii“, dar şi în „am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea“.

Cele mai mari greşeli de exprimare de la Târgu Ocna ale premierului:

  • vrem să mergem mai mult pe prevenire şi mai puţin pe înlăturarea dezastrelor produse de calamităţi
  • ne-am trezit dintr-o dată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii
  • am fost aici când calamităţile au provocat atâtea neajunsuri, atâtea dezastre
  • să nu uităm, după decembrie vremea nu ştim cum va fi, în fiecare an a fost vremea foarte capricioasă, vin zăpezile şi atunci putem să ne confruntăm din nou cu situaţiile pe care le-am avut în iunie – iulie. Remarca lui Dăncilă contrazice celebra butadă a fostului preşedinte Băsescu adresată lui Petre Roman, care spunea "findcă iarna nu-i ca vara"
  • am spus că datorită intemperiilor vremii am avut calamităţi am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea
  • Această investiţie este necesară pentru că, în cazul unor noi precipitaţii abundente, lucrarea poate fi afectată pe o lungime mult mai mare faţă de situaţia actuală, implicând costuri de refacere substanţial mai mari şi efecte colaterale majore”.
  • dacă susţinem la nivel european o politică de coeziune, această coeziune trebuie să fie şi între regiunile ţării şi toate regiunile ţării trebuie să se dezvolte ca să ajungă la un anumit nivel. Eu susţin toate zonele, susţin şi Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net