Premierul Florin Cîțu l-a demis pe șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu

octavian-berceanu.jpg

Comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Octavian Berceanu (USR PLUS) a fost eliberat din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia premierului Florin Cîţu fiind publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Astfel, în document se arată că Octavian Berceanu este eliberat din funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu. Atribuţiile sale vor fi preluate de comisarul general adjunct Alexandru Lucian Vasile, până la numirea unui nou şef al Gărzii de Mediu.

"Mulţumesc colegilor din GNM pentru că au produs, în 6 luni cât am lucrat împreună, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Gărzii Naţionale de Mediu", a scris, pe Facebook, Octavian Berceanu, postarea fiind însoţită de o fotografie cu decizia publicată în Monitorul Oficial.

Ulterior, el şi-a completat postarea: "Sper ca săptămâna viitoare colegii din GNM sa beneficieze de ajustarea echitabilă a veniturilor, lucru pentru care am luptat împreună cu ministrul Tánczos Barna si căruia ii mulţumesc pentru spiritul de echipă".

Citește și:

Florin Cîţu l-a demis pe Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor. „A avut posibilitatea să-şi dea demisia. Nu a vrut”

Marcel Ciolacu îl numește pe Florin Cîțu adolescent întârziat și cere să fie demis

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5