Politicianul Samuel Calotă și soția lui au murit într-un cumplit accident, în Brașov. Au lăsat în urmă doi copii

calota_accident.jpg

accident politician calota brasov
Mașina condusă de politicianul Samuel Calotă s-a izbit de un cap de pod pe DN73
Foto: explozivnews24.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Președintele partidului PRO România Teleoman, Samuel Calotă, și soția sa s-au stins din viață, luni seară, 8 februarie, în urma unui cumplit accident rutier. Tragedia s-a petrecut în Brașov, între Râșnov și Tohanu Nou. Cuplul a lăsat în urmă doi copii.

Soții Calotă se aflau singuri în mașină și mergeau dinspre Tohanul Nou spre Râșnov când, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, politicianul de Teleorman a scăpat autoturismul de sub control și s-a izbit într-un cap de pod pe sensul său de mers. În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

Imediat la fața locului au ajuns 3 echipaje SMURD, o autospecială de stins incendii cu apă și una de descarcerare. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, în cele din urmă nu s-a mai putut face nimic. Ambele persoane aflate în mașină au decedat pe loc. Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la conditiile de drum.

Plâns pe rețelele de socializare  

samuel_calota.jpg

samuel calota
Samuel Calotă era președintele partidului PRO România Teleoman
Foto: Facebook

Samuel Calotă a candidat, în decembrie, la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii. Vestea morții sale a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia și apropiații sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum de s-a putut întâmpla o așa tragedie. Politicianul și soția sa sunt plânși de prieteni și cunoscuți și pe rețelele de socializare.  

”Incredibil! Nu-mi vine să cred, Sami! Anul acesta ne-ai invitat la Alexandria să ne vedem!!!! Aseară când am primit vestea nu mi-a venit să cred. Am amintiri de neuitat cu tine vizavi de ce am trăit îmreună anul trecut, iar poezia postată este teribilă. Un om și un prieten extraordinar. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”

”Greu de digerat o asemenea veste! Condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să vă mângâie și să vă întărească!” 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5