Percheziții la casa lui Nuțu Cămătaru. S-au găsit două maimuțe și o cămilă

maimuta-bucuresti.jpg

maimuta evadata
Maimuța de pe străzile Capitalei a fost prinsă după ce a fost tranchilizată
Foto: Pro Tv

Miercuri dimineață, 18 septembrie, au loc percheziții de amploare în casa lui Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru. Polițiștii au găsit deja mai multe animale exotice în curtea familiei: două maimuțe și o cămilă.

După ce săptămâna trecută, o maimuță a fost văzută plimbându-se ziua în amiaza mare pe străzile sectorului 5 din București, câteva zile mai târziu, poamenii legii au trecut la percheziții. Maimuța a fost prinsă în cele din urmă, după ce a fost împuşcată cu ser tranchilizant. 

„Este vorba de o maimuţă din specia macac japonez. În România, deţinerea lui este ilegală în priprietăți private, se poate ţine doar la grădini zoologice sau în parcurinaţionale”, a explicat directorul adjunct al Grădinii Zoologice din Târgu Mureș, Kopacz Andras. Se pare că proprietarul maimuței mai are astfel de trei exemplare în casă, iar astăzi, bănuielile au fost confirmate.

„Cu toţii am fost puşi în această situaţie din cauza inconştientei unei persoane. Nu are niciun fel de microcip. Ar fi putut fi un indiciu. Fiind vorba de o infracţiune, vorbim de inchisoare de la 1 la 3 ani sau amendă penală”, a declarat Tudor Ionescu, consilier la primăria Capitalei. În România sunt probabil câteva zeci maimuţe din rasele macac, şi capucin. Proprietarii nu le declară pentru că legea interzice ca animalele sălbatice să fie ţinute pe post de animale de companie.

În curtea lui Nuțu Cămătaru s-au găsit mai multe animale exotice

Conform surselor citate de DIGI24, descinderile au avut loc la casa lui Nuțu Cămătaru, în a cărui curte au fost găsite mai multe animale exotice.

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza Sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate doua maimuţe şi o cămilă. La această activitate participă și reprezentanți ai ASPA și și Gărzii de Mediu. Cercetările continuă”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei. 

 

Citește și:

Proprietarul maimuţei prinse în București riscă să facă închisoare! Poliția a mai găsit alte trei exemplare la el acasă

Maimuţa fugară, stresată şi supărată. Ce se va întâmpla cu ea acum

 

 

Loading...

Citește și

  • Soare puternic, căldură mare, vânt cât mai trebuie. Pe scurt, reţeta ideală pentru plimbare pe valuri, mai ales când ai o barcă pentru care te invidiază toţi.

  • Cum îi stă bine unei blonde sexy la mare, când merge în club? Din peisaj nu trebuie să lipsească maieul strălucitor, spatele gol, fustiţa de piele şi meşe în păr. Fostul ministru Elena Udrea le-a ales pe toate, aşa că a făcut furori în viaţa de noapte a staţiunii Mamaia. La fel cum, ziua, pe plajă, temutul Nuţu Cămătaru a atras ca un magnet toate privirile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1