Părintele Varlaam, "Padre" de la mănăstirea Partoș, infectat cu Covid: "Respectați, vă rog, regulile"

padre-varlaam-partos.jpg

Padre de la Mănăstirea Partoș
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Părintele Varlaam de la Mănăstirea Partoș, Padre cum este cunoscut în zona Timișului, a fost confirmat cu coronavirus. Părintele face apel la oameni să respecte regulile: să poarte mască, să păstreze distanța și să se spele pe mâini.

Se spune despre Părintele Varlaam că este cel mai iubit preot din partea de Vest a țării, iar asta datorită acțiunilor de binefacere în care se implică, dar și pentru felul său de a propovădui credința, bunătatea și dragostea de semeni. Padre Varlaam de la Mănăstirea Partoș (județul Timiș) A fost infectat recent cu virusul SARS-CoV2 și a considerat că trebuie să facă un apel la oameni să respecte regulile și să se roage pentru el.

Mesajul emoționant adresat enoriașilor, pe Facebook

“Dragilor, din păcate, după primirea rezultatelor testului, am fost declarat pozitiv. Se pare că fratele acesta, Covid, nu m-a ocolit. Voi rămâne probabil internat o vreme. Vă rog să vă amintiți de mine în rugăciunile voastre, după cum să vă rugați și pentru toți bolnavii și pentru medicii și personalul medical care fac atât de mult bine și care au o misiune deloc ușoară. Vă port și eu în gândurile mele. Sunteți o icoană deasupra căreia mă odihnesc și de la care îmi iau putere. Suntem împreună. Mereu împreună. Respectați, vă rog, regulile. Masca, distanța, igiena mâinilor... Știți cât de mult țin la asta. E esențial! Vremurile nu sunt bune...Dacă cineva dintre voi ați fost în contact cu mine sau cu oamenii din proximitatea mea și observați simptome, vă rog mult să vă căutați medicul de familie, faceți testul și să aveți grijă de voi. Rămâneți statornici în dragoste! Vă îmbrățișez din suflet! PS. Mulțumesc pentru (deja) atâtea mesaje frumoase care mi-au mișcat inima.. Sunteți tezaurul meu! P. Varlaam (Padre)”

Citește și:

Ce trebuie să faci dacă suspectezi că ai Covid-19. Raed Arafat explică întreaga procedură: „Nu sunați la 112!”

Pacientul care a ajuns la ATI cu Covid, dar tot nu crede în virus: "Deodată mi s-a tăiat filmul!"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5