Panică la metrou. Sute de călători au rămas blocați între stații

metrou-8951215112.jpg

Trenurile au circulat cu viteză redusă
Foto: Arhivă Click

A fost panică la metrou, vineri dimineața. Sute de călători au rămas blocați în stații, pe magistrala Berceni-Pipera, în București. Totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni tehnice. Și nu este vorba despre un caz izolat. În ultima perioadă au fost tot felul de probleme la tehnice la metrouri.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 8.00 când bucureștenii se îdreptau către locurile de muncă. Metroul a fost blocat între stațiile Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida din cauza unor probleme tehnice, potrivit Antena 3.

 La Piaţa Sudului, ultimul tren dinspre IMGB  a venit după mai bine de 25 de minute.

Acesta nu este însă singurul incident la metrou din anul acesta. În ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele. 

Astfel, din cauza problemelor tehnice, în după-amiaza zilei de 4 aprilie, pe magistrala M2, Pipera-Berceni, trenurile au circulat cu dificultate câteva zeci de minute iar peroanele au fost supraaglomerate de călători.

Iar pe  25 martie, pe Magistrala 2, la staţia Piaţa Victoriei au avut loc două astfel de incidente tehnice, chiar la ore de vârf.

 

CITEȘTE ȘI: Două defecțiuni într-o singură zi la metrou. Haos la ore de vârf

CITEȘTE ȘI: În ce hal arată staţiile de metrou!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1