Pădurar din Sălaj, atacat cu toporul de hoţul prins la furat de lemne. Care este starea victimei

Ultima actualizare:

    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Incidentele cărora le cad victime pădurarii s-au tot înmulțit. Ultimul s-a petrecut în județul Sălaj, unde un pădurar a fost lovit cu un topor în cap de hoții de lemne.

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, când doi frați din localitatea Cerâșa au mers în pădurea din apropierea casei pentru a tăia lemne, anunță adevarul.ro. Conform autorităților, după ce au tăiat trei arbori și i-au dus în curtea casei, unul dintre cei doi bărbați a rămas să-i facă bucăți cu o drujbă. În acest timp, celălalt bărbat s-a întors în pădure pentru a mai doborî câțiva copaci.   

Pădurarul a fost lovit cu toporul în cap  

Zgomotul făcut de drujbă i-a atras atenția pădurarului, care locuiește în aceeași localitate. Acesta a pornit imediat spre casa celor doi frați, de unde se auzea zgomotul, și i-a luat la întrebări privind proveniența lemnelor. Hoţii au devenit recalcitranţi, iar unul dintre ei l-a lovit pe pădurar cu o cană în cap. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut, moment în care a mai primit o lovitură în cap din partea aceluiași bărbat, dar de data aceasta cu toporul,

Autoritățile au fost alertate imediat, iar agresorul, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ca în cursul zilei de duminică, magistraţii Tribunalului Sălaj să dispună arestarea lui pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj. Din fericire, pădurarul a supraviețuit, starea lui fiind stabilă. Acesta se află internat în spital.

Citește și: 

La o zi după crima din Maramureș, un alt pădurar a fost bătut și amenințat cu moartea!

Snopit în bătaie de hoții de lemne

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net