Opinia şocantă a unui stomatolog despre dinții din butoiul lui Gheorghe Dincă

stomatolog_gheorghe_dinca-buzau.jpg

Un cunoscut medic stomatolog din Buzău, Sergiu Lazarev, a analizat fotogtafia în care apar dinții găsiţi într-un butoi de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă
Un cunoscut medic stomatolog din Buzău, Sergiu Lazarev, a analizat fotogtafia în care apar dinții găsiţi într-un butoi de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Un cunoscut medic stomatolog din Buzău a analizat fotografia în care apar dinţii găsiţi în butoiul unde se crede că suspectul Gheorghe Dincă ar fi incinerat rămăşiţe umane. Medicul este aproape sigur că sunt dinţi umani, care ar putea proveni de la două persoane.

Un cunoscut medic stomatolog din Buzău, Sergiu Lazarev, a analizat fotogtafia în care apar dinții găsiţi într-un butoi de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă.

Opinia şocantă a medicului  Sergiu Lazarev

”Din punctul meu de vedere, dinţii aceştia sunt umani, după forma rădăcinilor, după suprafeţele vestibulare. Pare că sunt câţiva cariaţi şi cu părere de rău o pot spune că la vârsta de 15 ani pot fi copii cu dinţi cariaţi”, spune medicul Sergiu Lazarev, citat de ziarul ”Adevărul”.

dinti-gheorghe_dinca-caracal.jpg

dinti gasiti pe proprietarea lui gheorghe dinca din caracal
Un cunoscut medic stomatolog din Buzău a analizat fotografia în care apar dinţii găsiţi în butoiul unde se crede că suspectul Gheorghe Dincă ar fi incinerat rămăşiţe umane
FOTO: adevarul.ro

Stomatologul buzoian crede că rămăşiţele dentare ar proveni de la cel puţin două persoane, dintre care una adultă. Indiciul este acela că printre resturi se află o coroniţă, lucrare pe care stomatologii o fac pacienţilor maturi.

”Din ce am văzut, aş putea spune că ar aparţine unei domnişoare, dar pe de altă parte strică toată ipoteza această coroniţă. Dacă este o coroniţă, este extrem de greu să cred că i-a aparţinut unei domnişoare de 15 ani. Mai târziu se fac astfel de lucrări”, spune Lazarev, citat de adevarul.ro.

Potrivit medicului din Buzău, unii dintre dinţi par să fi trecut prin arderi repetate, la temperaturi foarte mari. În cazul în care au fost arşi la temperaturi foarte mari, este cert că ei nu mai conţin celule din care s-ar putea face determinarea ADN, necesară identificării, scrie adevarul.ro. 

Sergiu Lazarev a mai observat un indiciu important. Un dinte din poză are ataşată o bucată de os, dovadă că cel puţin acesta nu provine din vreo extracţie, ci posibil prin zdrobire. 

În acest moment, aceste probe, dar şi obiectele găsite în butoi şi în maşină, sunt analizate de către medicii legişti, pentru o determinare certă a provenienţei lor.

Citește și

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă: ”Miercuri la 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

Gheorghe Dincă poate fi condamnat pentru crimă și în lipsa unui cadavru. Explicația unui criminalist

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...
 
 

Citește și

  • Tatăl Alexandrei păstrează în suflet speranța vie că fiica lui, care a fost dată dispărută și se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, este încă în viață. Plecând de la această premisă, acesta a făcut un apel disperat către oricine știe informații despre acest caz, adresându-se chiar și posibililor răpitori ai fetei. Bărbatul a susținut că va uita întreaga situație dacă aceștia îi eliberează fata și o lasă să se întoarcă acasă.

  • daniela dinca si giorgio albiero

    În vreme ce autoritățile lasă impresia că au intrat în impas și că nu știu d eunde să apuce cazul crimelor din Caracal, apar tot mai multe informații despre familia presupusului criminal, Gheorghe Dincă. Un om de afaceri din Arad a declarat pentru Adevărul că partenerii să de afaceri italieni sunt dispuși să depună mărturie în fața anchetatorilor cum fiica lui Dincă șe promitea să le facă rost de fete.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1