O șoferiță din Argeș a lovit mortal o femeie și a fugit de la fața locului. A fost prinsă după 12 ore de căutări

Ultima actualizare:

    O șoferiță a lovit o femeie și a fugit de la fața locului  Foto: adevarul.ro
O șoferiță a lovit o femeie și a fugit de la fața locului Foto: adevarul.ro

Sfârșit groaznic pentru o femeie din Curtea de Argeș, proaspătă mămică, chiar înainte cu două ore de Înviere. A fost spulberată de o mașină și lăsată să agonizeze pe șosea. După 12 ore de căutări, polițiștii au găsit șoferul vinovat: o femeie care a și fost reținută.

Nu a mai apucat să se bucure de micuțul căruia îi dăduse viață în urmă cu doar cinci luni. Cu două ore înainte de Înviere, o femeie de 27 de ani din Curtea de Argeș a sfârșit pe caldarâm, după ce a fost lovită grav de o mașină. Șoferul care a provocat accidentul a dispărut în noapte, lăsându-și victima în agonie.

Victima a fost găsită de localnici pe strada Tarnița din Curtea de Argeș în stare de inconștiență și au fost alertate imediat autoritățile. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat. Primele cercetări arată că aceasta nu a supraviețuit mai mult de câteva minute.

”Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Imediat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş şi Serviciului Rutier Argeş au demarat cercetările în vederea identificării persoanei care ar fi putut provoca accidentul, stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Argeş.

Victima și șoferița locuiesc pe aceeași stradă       

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută. Femeia a mărturisit la audieri că s-a speriat şi a fugit fără a mai suna la 112, scrie observatornews.ro. Şoferiţa le-a spus poliţiştilor că nu ar fi văzut-o pe femeie din cauza întunericului. Deşi nu avea cum să nu-şi dea seama de impact, iar în maşină se mai afla şi fiul ei, de 17 ani, a decis să meargă mai departe, fără să-i pese ce se întâmplă cu victima.

Victima şi şoferiţa locuiau pe aceeaşi stradă, spun anchetatorii. Conducătoarea auto a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentată astăzi procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Citește și: 

Baia Mare: Un poliţist de la Rutieră s-a urcat băut la volan, a făcut accident și a fugit de la faţa locului

Fiul unei judecătoare a accidentat mortal o femeie și a fugit de la locul faptei. A fost acuzat și de viol anul trecut

image
image
image
image
image
image
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net