O fată de 17 ani din Ploiești a fost ucisă de iubitul de 40 de ani, căsătorit și cu trei copii. Care a fost mobilul crimei

Ultima actualizare:

    Polițiștii l-au adus pe suspectul Costache Ispas la reconstituireFoto: ziarulincomod.ro
Polițiștii l-au adus pe suspectul Costache Ispas la reconstituireFoto: ziarulincomod.ro

Dragoste, bani, gelozie, șantaj, crimă. Nu este o telenovelă, este povestea unei relații între o adolescentă de 17 ani și un bărbat de 40 de ani, ambii din Prahova, care s-a terminat cu o crimă. Tânăra a fost găsită joi moartă în fosta baie publică din Ploiești.

Mama fetei a dat alarma la poliție miercuri seară și le-a povestit anchetatorilor că fata ei a plecat la o întâlnire cu iubitul mai în vârstă cu 23 de ani, relatează ziarulincomod.ro. Când a văzut că se face târziu şi fiica sa nu mai vine acasă, femeia s-a îngrijorat , a intrat în panică și a sunat la Poliție.

Cum și de ce a fost ucisă adolescenta de 17 ani

Cadavrul fetei a fost găsit joi în clădirea fostei băi publice din Ploiești. Potrivit primelor informaţii, se pare că adolescenta ar fi fost sugrumată, neexistând urme de sânge în zonă. Potrivit observatornews, polițiștii s-au dus și l-au luat la întrebări pe Costache Ispas, din localitatea Șirna, iubitul indicat de mamă. Acesta, deși era căsătorit și avea trei copii, avea o relație cunoscută de multe persoane cu fata. Luat la întrebări de poliţişti, bărbatul a spus iniţial că nu o cunoaşte pe adolescentă şi că nu s-a întâlnit niciodată cu ea deși aceasta povestise mamei sale despre relație și întâlniri.


    Fata a fost găsită în fosta baie publică din Ploiești
Fata a fost găsită în fosta baie publică din Ploiești

A fost interogat apoi cinci ore și a recunoscut tot ba chiar a indicat locul în care era cadavrul fetei. Potrivit prietenilor bărbatului, soția lui Costache Ispas nu știa de relația cu adolescenta și mai mult, nici nu bănuia că ar avea o aventură. Bărbatul a declarat că s-a enervat pentru că iubita sa de 17 ani l-ar fi șantajat că îi spune nevestei de relație și în schimbul tăcerii i-ar fi cerut bani. Alți martori declară însă altceva: în ziua respectivă, în timp ce suspectul și victima erau împreună, în oraş, pe adolescentă ar fi sunat-o noul ei iubit, un băiat de vârsta ei. Orbit de furie, criminalul i-ar fi luat telefonul şi i-ar fi spus tânărului să o lase în pace și să nu o mai vadă pe fată vreodată. După ce au descoperit cadavrul, poliţiştii l-au dus pe suspect la reconstituire. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Citește și

VIDEO Crimă din gelozie la Arad

Gelozie la 61 de ani: şi-a înjunghiat soţia de 22 de ori! Femeia era educatoare în Iaşi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net