Nicolae Guță a scos o manea pentru PSD. În clip apare drapelul Rusiei

nicolae_guta_manea_psd.jpg

nicolae guta manea pentru psd
Nicolae Guță a scos o manea în care laudă PSD-ul
Foto: captură video

Nicolae Guță s-a alăturat PSD. Nu ca membru de partid, ci ca susținător, dacă ne-am lua după cea mai recentă piesă scoasă de el. "Victorie PSD" este maneaua primită cu reticență pe YouTube, în care comentariile negative primează. Nicolae Guță "Magnificul", așa cum se autointitulează manelistul, a creat câteva versuri prin care își înseamnă admiratorii, deloc puțini, să voteze PSD.

"Dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD! Doar PSD poate să facă ceva pentru România! Ascultați-mă ce spun, PSD-ul e cel mai bun", își începe solistul piesa urcată pe canalul Manele TV. În descriere este trecut "melodie făcută la comandă pentru Partidul Social Democrat".

Nicolae Guță preamărește partidul condus de Liviu Dragnea, pe care îl descrie ca fiind singura soluție pentru viitorul României. 

nicolae_guta_psd.jpg

nicolae guta manea pentru psd
"De vrei gustul fericirii, ștampilează trandafirii", spune Guță în piesă
Foto: captură video

 

"De vrei gustul fericirii, ștampilează trandafirii"

Guță apare în prim-planul clipului, iar pe fundal sunt imagini de la mitingurile PSD, dar și cu publicul Neversea. La un moment dat, se derulează cadre dintr-o secție de vot, numai că nu de la noi din țară, ci din Rusia, iar manelistul cântă cu foc în timp ce într-un colț apare drapelul statului condus de Putin.

drapel_rusia_nicolae_guta.jpg

nicolae guta manea psd drapel rusia
Steagul Rusiei apare în clipul lui Guță
Foto: captură video

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1