Declarație de dragoste din partea unui pensionar pentru Viorica Dăncilă: «Adorm cu gândul la dumneavostră»

viorica_dancila_satu_mare.jpg

viorica dancila satu mare barbat in genunchi
Un sătmărean i-a făcut o declarație de dragoste Vioricăi Dăncilă
Foto: Facebook PSD Satu Mare

Sâmbătă seara, 11 mai, premierul Viorica Dăncilă a avut parte de un moment care a încurcat-o puțin, în timpul vizitei la Satu Mare. Un simpatizant a făcut un gest care i-a făcut pe cei din sală să aplaude amuzați. Pensionarul de 70 de ani, care s-a declarat un fan adevărat al primului-ministru, a îngenuncheat și i-a declarat dragostea Vioricăi Dăncilă.

Premierul a participat la o ședință de lucru la Prefectura Satu Mare, alături de primari, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai fermierilor, dar nu bănuia că un sătmărean o sa-i facă o adevărată declarație de dragoste. Bărbatul și-a îndeplinit dorința de a sta în fața șefei Executivului, așa că a luat cuvântul și nu s-a oprit până când nu i-a sărutat mâna celei pe care o admiră.

Sătmăreanul a primit microfonul și a mărturisit: „Am vrut să vă aduc un buchet de flori, dar soţia mi-a zis: «Lasă, nu îi aduce, pentru că şi aşa nu o să te lase să te apropii de doamna prim-ministru». Nu v-am adus flori, dar florile pe care eu vi le ofer sunt aici", a spus el, arătând spre inimă, în ropotele de aplauze ale celor din sală.

Pensionarul s-a pus în genunchi în fața lui Dăncilă

 

"Când dumneavoastră sunteţi la televizor, mă uit în tandem cu soția. Ea se uită cu coada ochiului, că oare nu intru în ecran? Nu ştiu când o să vă mai văd. Aş vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră. Vreau să vă ating şi să-mi întindeţi mâna. Îmi cer scuze că am făcut aceste paranteze, dar vă iubesc tare mult şi adorm gândindu-mă la acei netrebnici care ne trag înapoi. Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp. Doamna prim-ministru, dumneavoastră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănătatea? O să fiu onorat să îmi spuneţi între patru ochi”, și-a continuat bărbatul din public declarația de dragoste. Premierul i-a îndeplinit dorința, s-a ridicat de la masa de prezidiu și s-a îndreptat către cel care s-a grăbit să coboare scările pentru a ajunge cât mai repede la Dăncilă. Emoționat și fericit, pensionarul s-a pus în genunchi și i-a sărutat mâna. Vizibil încurcată, aceasta a încercat să nu prelungească momentul.
 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • viorica dancila

    Premiera celui de-al şaselea sezon iUmor, difuzată sâmbătă, 23 februarie, la Antena 1, a adus în faţa telespectatorilor momente hilare, unele enervante, dar şi unele care ne-au făcut să râdem cu lacrimi şi care au avut combinaţia fatală: umor dublat de inteligenţă şi creativitate. În acest context v-o dăm exemplu pe simpatica Irena Boclincă, din Republica Moldova, care a fost cea mai bună sosie a Vioricăi Dăncilă de până acum.

  • Premierul Viorica Dăncilă se află de câteva zile în Bruxelles, unde a participat la o serie de întruniri oficiale. Într-una dintre apariţiile ei publice, a purtat un outfit controversat, catalogat drept ”nepotrivit” pentru statutul acesteia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1