Când are loc Festivalul NEVERSEA 2019. Cât costă biletele

neversea_2019.jpg

neversea 2018
Distracția este la cote maxime în fiecare an
Foto: Teodora Ștefanov

România a devenit una dintre țările care organizează cele mai așteptate festivaluri de muzică ale lumii. Cei mai în vogă artiști ai momentului își dau întâlnire în fața sute de mii de fani din țară și din străinătate. Unul dintre cele mai populare evenimente din fiecare vară este NEVERSEA, festivalul de la malul mării.

Festivalul NEVERESEA 2019 va avea loc între 4 și 7 iulie 2019, iar primele 10.000 de bilete vor fi puse în vânzare în doar câteva zile, la prețuri promoționale.

„Povestea NEVERSEA continuă şi în 2019 cu cele mai frumoase apusuri şi cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar şi cu experienţe unice şi cu artişti în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional, festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică dar şi atracţiile Mării Negre”, spun organizatorii. 

neversea.jpg

neversea 2018
Muzică și culoare la malul Mării Negre
Foto: Teodora Ștefanov

 

Biletele pentru NEVERSEA 2019 se pun în vânzare din 5 decembrie

neversea_2018_1.jpg

neversea 2018
Scena Temple de la NEVERSEA 2018
Foto: Teodora Ștefanov

 

Primele 10.000 de abonamente la un preţ special, pentru festivalul NEVERSEA 2019 se vor pune în vânzare miercuri, 5 decembrie, de la ora 14.00. Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe şi vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. 

neversea_rasarit.jpg

neversea 2018
Distracția ține mereu până la răsărit
Foto: Teodora Ștefanov

 

Preţul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com

210.000 de spectatori la NEVERESEA 2018

neversear_2018.jpg

neversea 2018
Artișrii care au participat la NEVERSEA 2018
Foto: Teodora Ștefanov

 

 

La ediţia din 2018 a NEVERSEA au participat 210.000 de spectatori din ţară şi din străinătate. Peste 150 de artişti internaţionali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar şi artişti pe care fanii îi aşteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo. 

Loading...

Citește și

  • Distracţie totală vineri seara, la malul Mării Negre. A început „Neversea”, cel mai aşteptat eveniment muzical al verii, iar prima zi a fost un adevărat succes. Zeci de mii de tineri din ţară şi chiar din străinătate s-au dus special la Constanţa pentru acest festival.

  • Cel mai aşteptat festival al verii, NEVERSEA, are loc în perioada 5-8 iulie, la Constanţa. Surpriza evenimentului o reprezintă Armin Van Buuren, care vine pentru prima dată pe litoralul românesc, însă fanii l-au putut vedea la fiecare ediţie a festivalului UNTOLD.