Nelu Tătaru, anunțul așteptat de toți: "Cel mai mic număr de cazuri noi de la începutul pandemiei"

5-2col-nelu-tataru-masca_1.jpg

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Azi, 31 mai, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 124 de cazuri de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore, fiind cel mai bun bilanț de la începutul pandemiei. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că România se află pe o pantă descendentă a îmbolnăvirilor.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că România a înregistrat duminică (31 mai), cel mai mic număr de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19, fiind totodată şi cel mai scăzut număr de cazuri în terapie intensivă, precizând că suntem pe o pantă descendentă a îmbolnăvirilor. “Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Avem şi cel mai mic număr de cazuri în terapie intensivă – 160, ceea ce ne certifică că suntem pe panta descendentă, urmând ca noi să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o”, a afirmat ministrul Sănătăţii, la Digi 24
El a mai spus că de la data de 15 iunie românii se pot aştepta la noi măsuri de relaxare. “Evaluarea pe o perioadă de 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică şi această evaluare având un rezultat pozitiv, ne putem aştepta la 15 iunie la un alt pachet de măsuri de relaxare”, a transmis Nelu Tătaru. 


Ministrul a mai afirmat că mai sunt câteva cazuri de spitale unde ar trebui intervenit asupra managementului, dar nu a dorit să dea exemple. “Sunt cazuri unde ar trebui intervenit asupra managementului, suntem deocamdată la discuţii cu aceste cazuri particulare, cu managerii de acolo şi sperăm să rezolvăm în acest fel. (...) Nu aş vrea să discutăm pe exemplu particular, vreau să am discuţii să ajungem la o înţelegere strict profesională dincolo de alte criterii”, a mai afirmat Nelu Tătaru.

În românia, bilanţul deceselor a ajuns la 1.262. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 124 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total ridicându-se la 19.257.

Citește și:

Nelu Tătaru: "Mergem spre a treia etapă de relaxare, pandemia e controlabilă"

Hai la mare! Uite care sunt prețurile, începând de pe 1 iunie, la hoteluri și la pensiuni

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5