Mioara Neagu, șefa UPU Fetești, a murit de COVID la doar 48 de ani. Fiica și colegii, mesaje dureroase

Ultima actualizare:

    Mioara Neagu contractase virusul în luna septembrie şi era internată în spitalul suport COVID-19 Colentinafoto: Facebook
Mioara Neagu contractase virusul în luna septembrie şi era internată în spitalul suport COVID-19 Colentinafoto: Facebook

Curg mesajele și regretele după decesul Mioarei Neagu, doctorița din Fetești răpusă de COVID-19, la doar 48 de ani. Colegii și familia sunt copleșiți, iar fiica ei a emoționat pe toată lumea cu rândurile lăsate pe Facebook.

Medicul-şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, Mioara Neagu, a murit, vineri, într-un spital din Bucureşti, după ce luna trecută fusese diagnosticat cu COVID-19.

Decesul a fost anunţat de colegi pe Facebook, vineri după-amiază, şi confirmat, pentru News.ro, de surse din spitalul din Feteşti. Mioara Neagu contractase virusul în luna septembrie şi era internată în spitalul suport COVID-19 Colentina. Foarte discretă pe reţelele sociale, Mioara Neagu a distribuit, în 22 septembrie, mesajul unui coleg medic care atrăgea atenţia asupra faptului că virusul SARS-CoV-2 există şi că purtarea măştii de protecţie salvează vieţi.

”Am pierdut un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa"

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a transmis, vineri seară, un mesaj de condoleanţe după decesul medicului şef al Compartimentului Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Feteşti, Mioara Neagu. ”Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, un om care aştepta să se repună pe picioare pentru a-şi continua misiunea vieţii ei, de a salva alţi oameni. Mioara Neagu, medic de urgenţă, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viaţă extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit. În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani. Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, «ne-a spus» să ne protejăm. Aşa vom face Mioara! Drum lin către Cer!”, este mesajul transmis, vineri seară, pe pagina oficială de Facebook a DSU.

Fiica Mioarei Neagu: "Mămica mea, te rog să ai grijă de mine"

Un mesaj dureros a avut puterea să scrie pe Facebook și Andreea, fiica regretatei doctorițe. "Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grijă și când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine, voi asculta toate sfaturile tale şi voi fi puternică așa cum şi tu ai fost şi ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o să îmi lipsești toată viața! Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!".

Citește și:

Spitalele, copleșite de valul de bolnavi. Multe nu mai au locuri la Terapie Intensivă

România a intrat în valul doi al pandemiei de Covid-19? Răspunsul ministrului Nelu Tătaru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net