Minune lângă Timișoara! Preoții unei biserici spun că Fecioara Maria plânge cu lacrimi de mir

Ultima actualizare:

    Credincioșii se roagă la statuia Maicii Domnului din Sanandrei, TimișoaraFoto: opiniatimisoarei.ro
Credincioșii se roagă la statuia Maicii Domnului din Sanandrei, TimișoaraFoto: opiniatimisoarei.ro

De câteva zile, localitatea timișoreană Sanandrei geme de oameni! Toți vor să se roage la statuia ce o întruchipează pe Maica Domnului, aflată la intrarea în biserica din sat. Motivul? Pe fața Sfintei Fecioare au apărut lacrimi de mir.

Preotul și credincioșii din Sanandrei se închină în fața minunii. O statuie ce o întruchipează pe Maică Domnului, aflată la intrarea în lăcășul de cult, a început de câteva zile să lăcrimeze cu lacrimi de mir. Cel care a văzut primul lacrimile Sfintei Fecioare a fost însuși preotul paroh George Rădulescu.

„Am văzut că lăcrima ceva care nu era apă”   

„După sfânta liturghie, au plecat credincioșii, bătuse vântul, florile au căzut, m-am uitat mai atent la Fecioara Maria și atunci am văzut că lăcrima ceva care nu era apă, pentru că era mai consistent… Miercuri a curs mult mai mult, s-a prelins pe bărbia Feciarei Maria și seara a început să lăcrimeze și ochiul stâng”, spune preotul greco-catolic George Rădulescu, conform opiniatimisoarei.ro.  


    Preoții spun că Fecioara Maria a plâns cu lacrimi de mirFoto: captură opiniatimisoarei.ro
Preoții spun că Fecioara Maria a plâns cu lacrimi de mirFoto: captură opiniatimisoarei.ro

Statuia Maicii Domnului din biserica din Sanandrei este specială. A fost donată, în urmă cu un an, de un credincios român din orașul Ulm (Germania), însă până acum nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. „Grota” în care este așezată statuia este adusă de la Lourdes, statueta vine de la Fatima, iar pietrele sunt de la Medjugorje.  

Lacrimile Sfintei, analizate la IML Timișoara și la un laborator din Roma

Reprezentanții Episcopiei greco-catolice au participat duminică la slujbă au luat probe din lacrimile Sfintei și au pus statuia în spatele unui panou de sticlă. Apoi au aplicat un sigiliu cu ștampila protopopiatului și au anunțat că vor trimite probele atât la Institutul de Medicină Legală din Timișoara, cât și la Roma, la un laborator, pentru a afla dacă într-adevăr este vorba de lacrimi de mir și dacă se adeverește că s-a produs o minune Dumnezeiască.

Preotul paroh George Rădulescu spune că statuia a continuat să lăcrimeze și după ce a fost curățată, iar grota în care este așezată a fost sigilată, după ce au fost prelevate probe pentru laboratoare.

Citește și: 

Povestea neştiută a icoanelor făcătoare de minuni de la mănăstirile din Munţii Stânişoarei

1. Biserici din București unde se împlinesc mereu minuni

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net