Militarul care a vrut să violeze o fetiță de 13 ani, apărat de familie: „Copilul meu se controlează!”

militar-pedofil.jpg

Militarul pedofil care a agresat o fetiță de 13 ani în scara blocului
Caporalul va fi prezentat Tribunalului Militar București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Caz șocant în București! Un militar român care a luptat în Afganistan a fost acuzat că a vrut să violeze o fetiță de 13 ani. Caporalul a fost surprins în timp ce își urmărea victima într-o scară de bloc din Capitală. Anchetatorii susțin că a fost filmat de camerele de supraveghere când o atinge indecent pe copilă, apoi încearcă să o agreseze sexual.

Vecinii militarului cred că acesta ducea o viață dublă. El ar fi vânat copii pe internet, pe care îi urmărea mai apoi pe stradă. Fetița de 13 ani a fost agresată sexual de acesta vineri după amiază (14 iunie), când se întorcea acasă. Fără să știe, pe urmele sale era un bărbat de 38 de ani, deosebit de periculos. Agresorul a urmărit-o pe fetiță până în casa scării. A prins-o, a îmbrâncit-o și a lovit-o pe minoră. Oamenii legii susțin că totul a fost surprins de camerele de supraveghere, inclusiv tentativa de viol. Militarul a atins-o în zonele intime, dar copila a ripostat și a reulit să îl lovească pe agresor. După ce a ajuns în casă, părinții fetiței au sunat imediat la 112, iar agresorul a fost prins și audiat de către procurorii militari. 

Familia militarului i-a sărit în apărare susținând că acesta „se controlează”.

„Poate să îi ceară numărul de telefon, să îi spună că e frumoasă...”

„Copilul meu se controlează, nu are momente în care nu gândește! Ducându-se la serviciu să își încaseze salariul, a ieșit la o terasă cu prietenii, nu a consumat băuturi alcoolice în exces, nu era tulburat mintal, după care mi-a dat mesaj la ora 4 fără 10: ”Mamă, ne întâlnim la Crângași ca să plătim niște facturi.” După care aici s-a rupt filmul. A avut telefonul închis”, a declarat mama caporalului, potrivit observator.tv.

Declarația fratelui suspectului este la fel de șocantă: „Poate să îi ceară numărul de telefon, să îi spună că e frumoasă, asta da. Dar o agresiune sexuală, nu! Mai ales că a luat banii, mă scuzați că vă spun, dar putea să se ducă la o damă de companie, nu sa faca o fapta atat de grava!”.

Cu toate acestea, vecinii susțin că bărbatul este agresiv și că a provocat numeroase scandaluri de când îl cunosc. 

Loading...

Citește și

  • Pedofil militar

    Caz șocant! Un caporal de la baza Clinceni a fost reținut și dus la secție pentru audieri, într-un caz de abuz asupra unei fetițe de 13 ani. Bărbatul, care are două misiuni la activ în Afganistan, este necăsătorit și are testarea psihologică la zi.

  • Poza pedofilului Cristian Georgel Alexandru a fost dată publicităţii de poliţie

    A fost alertă în două judeţe după ce un bărbat a abuzat o fetiţă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi. Poliţiştii aveau imagini cu el, însă timp de câteva ore agresorul parcă ar fi intrat în pământ. Pedofilul trecuse însă în judeţul vecin unde a ademenit un băiat minor. Autorităţile l-au prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu acesta pe faleza din Brăila. Anchetaorii au stabilit că acesta era de fapt un violator în serie şi l-au trimis după gratii.