Caporal cu două misiuni în Afganistan, acuzat de abuz asupra unei fetițe de 13 ani

pedofil-militar.jpg

Pedofil militar
Bărbatul are 38 de ani
Foto: captură video Observator
Citeste tot despre: 

Caz șocant! Un caporal de la baza Clinceni a fost reținut și dus la secție pentru audieri, într-un caz de abuz asupra unei fetițe de 13 ani. Bărbatul, care are două misiuni la activ în Afganistan, este necăsătorit și are testarea psihologică la zi.

Potrivit polițiștilor, a fost sesizat cazul unei agresiuni sexuale asupra unei minore de 13 ani, printr-un apel la 112. În baza semnalmentelor furnizate, oamenii legii  au depistat și identificat un bărbat de 38 de ani, pe care l-au condus la sediul subunității, relatează observator.tv

Cercetările vor fi continuate împreună cu Parchetul Militar

Bărbatul a fost dus la Secția 16 de poliție. Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Pentru că agresorul este cadru militar, cercetările vor fi continuate împreună cu Parchetul Militar.

Loading...

Citește și

  • A fost prins! Un bărbat de 44 de ani, suspect de pedofilie, a fost ridicat de poliţişti după ce a fost victima unei înscenări puse la cale de un ieşean. Relu Dima suferă de nanism, dar şi de afecţiuni psihice. Individul a fost acuzat de mai mulţi părinţi, în mediul virtual, că ar fi pedofil. Postările la adresa lui Dima au fost văzute şi de un tânăr de 27 de ani, din Iaşi, care a decis să se implice în capturarea lui.

  • Poza pedofilului Cristian Georgel Alexandru a fost dată publicităţii de poliţie

    A fost alertă în două judeţe după ce un bărbat a abuzat o fetiţă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi. Poliţiştii aveau imagini cu el, însă timp de câteva ore agresorul parcă ar fi intrat în pământ. Pedofilul trecuse însă în judeţul vecin unde a ademenit un băiat minor. Autorităţile l-au prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu acesta pe faleza din Brăila. Anchetaorii au stabilit că acesta era de fapt un violator în serie şi l-au trimis după gratii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1