Mihai Tudose a făcut infarct. I-au fost montate două stenturi

mihai-tudose-infarct.jpg

mihai tudose portret
Fostul premier Mihai Tudose a făcut infarct și a fost dus de urgență la Institutul C.C. Iliescu
foto: arhiva Click!

Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C.Iliescu" din Capitală. Politicianul Pro România a făcut infarct marți după-amiază, într-un restaurant, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului. I-au fost montate două stenturi la inimă, iar în timpul operației, inima i s-a oprit de mai multe ori.

Update: Inima i s-a oprit de mai multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor.  Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. La momentul de față este stabil şi conştient, fiind ţinut sub strictă supraveghere de către doctori.

Update: Fostului premier i-au fost montate două stenturi, iar acum medicii îl ţin sub supraveghere atentă, potrivit aceloraşi surse.

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București când a început să se simtă rău, transmite Digi 24. Fostul premier avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la un clinica ”C.C. Iliescu” din București. În aceste momente medicii decid dacă îl operează sau nu.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier din partea PSD în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018. Tudose și-a dat demisia din partidul condus de Liviu Dragnea și a s-a înscris în formațiunea lui Victor Ponta.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1