Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă! Între timp apar noi detalii incredibile: venea vânătă la serviciu

Ultima actualizare:

    Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un misterfoto: Facebook
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un misterfoto: Facebook

Apar noi detalii despre viața mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, artista de la Iași care este de trei săptămâni în stare gravă după un presupus accident casnic. Potrivit surselor Click! artista ar fi ieșit din comă, însă este în continuare în stare critică. Pe de altă parte, apar informații cu privire la viața ei de familie. Colegii de la Operă ar fi declarat pentru presa locală că femeia venea vânătă la serviciu.

Colegii artistei susțin că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole și cred că nu este vorba despre niciun accident produs în seara de 9 mai, scrie publicația BZI. În același timp, procurorii și polițiștii fac anchetă în dosarul deschis in rem pentru pentru tentativă de omor.

Solista Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă, au confirmat sursele Click! . Adică ”respiră spontan, fără aparate. Starea ei este relativ stabilă din punct de vedere al funcțiilor vitale, însă prognosticul privind șansele de recuperare rămâne rezervat”. Cu alte cuvinte, starea ei este în continuare gravă, iar medicii de la Iași o supraveghează tot timpul.

În același timp, în jurul poveștii din 9 mai, când solista se presupune că ar fi căzut pe scările interoare unde locuiește împreună cu soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, apar informații grave. Colegii ei spun că ar fi văzut-o vânătă și că ea le-ar fi spus că soțul este agresiv.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru BZI.

Pe de altă parteapar informații că relația dintre ea și soț s-a răcit considerabil, iar problemele parcă apăreau din senin. Codrin Nicoară i-ar fi dat termen să plece din casa din Aroneanu în această vară. Nu ar fi vrut să facă asta. Le-a povestit și colegilor despre asta.

Mezzosoprana Maria Codrin Nicioară se află în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din iați după ce, potrivit soțului, aceasta ar fi căzut pe scări, în seara zilei de 9 mai. A fost dusă la spital abia după câteva ore, timp în care starea ei s-a înrăutățit. Soțul ei spune că a fost un accident casnic.

Știre în curs de actualizare. 

Citește și: 

Noi detalii despre cazul care a zguduit lumea muzicală

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net