Iese mezzosoprana Maria Macsim Nicoara din comă? Noi detalii despre cazul care a zguduit lumea muzicală

mezzosoprana-maria-macsim-nicioara.jpg

mezzosoprana Maria Macsim Nicioară
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un mister
foto: Facebook

Apar noi detalii legate de starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista se află în continuare în stare critică. Este intubată și ventilată mecanic, însă evoluția ei pare să fie pe un făgaș bun. Medicii sunt tot rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire dar admit că în aproximativ o săptămână, prognosticul ar putea fi reconsiderat.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicioară este internată în spitalul de Neurochirurgie de la Iași, după ce pe 9 mai a căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește împreună cu soțul său. A suferit traumatisme extrem de grave și a fost nevoie să fie operată de urgență. Este în comă, însă medicii fac toate eforturile pentru ca ea să se recupereze.

Iese mezzosoprana Maria Macsim Nicoara din comă? Noi detalii despre cazul care a zguduit lumea muzicală

Surse de încredere ne-au confirmat că se poate vedea o ușoară superficializare a comei. Însă nu se poate spune că artista a câștigat deja lupta. Pentru că și dacă din punct de vedere fizic ar putea să își revină, rămâne de văzut cât de mult au afectat-o leziunile la nivelul frontalului. Maria Macsim Nicioară a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, atunci când a căzut,fapt pentru care s-a intervenit chirurgical de urgență. Acum se află la terapie Intensivă.  Specialiștii spun că, în astfel de cazuri grave, starea pacientului se poate schimba în rău de la o oră la alta.

Cu toate acestea, ”medicii estimează că, în aproximativ o spătămână, prognosticul ar putea fi reconsiderat”, ne-au confirmat sursele Click!.

Nenorocirea despre care, până acum, se spune că ar fi un simplu accident casnic, produs pe fondul consumului de alcool, s-a produs în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 23.00. Artista a fost dusă însă la spital abia după 8 ore, când soacra sa, chemată de soțul Codrin Nicioară, a sunat la 112 și a anunțat că nora ei se simte rău. Sunt multe semne de întrebare cu privire la apelul atât de târziu, iar anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz.

Cercetarea se face in rem pentru tentativă de omor și încă se fac audieri în acest caz. Familia, prietenii și colegii celor doi soți dau explicații în fața procurorilor. Maria Macsim Nicioară luvcrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

Citește și: 

Detalii importante despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

 

Loading...

Citește și

  • mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

    Apar detalii noi despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, aflată în comă la spital după ce ar fi căzut pe scări. După ce soțul a declarat că accidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, apropiații artistei infirmă ipoteza și spun că Maria nu era o băutoare, ci o persoană extrem de discretă, care a „înghițit” multe umilințe din partea soțului. Se pare că relațiile dintre ei nu erau deloc bune și se discuta despre divorț.

  • Apar noi date în acheta privind accidentul casnic suferit de mezzosoprana Maria Macsim Nicioară. Soțul ei, pianistul Codrin Nicioară, este audiat ca martor în dosarul deschis in rem pentru tentativă de omor, după ce solista a ajuns la spital cu traume multiple, la opt ore după ce ar fi căzut pe scări. Artistul și-a angajat un avocat și transmite prin acesta că a ingrijit-o pe soție toată noaptea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1