Iese mezzosoprana Maria Macsim Nicoara din comă? Noi detalii despre cazul care a zguduit lumea muzicală

Ultima actualizare:

    Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un misterfoto: Facebook
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un misterfoto: Facebook

Apar noi detalii legate de starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista se află în continuare în stare critică. Este intubată și ventilată mecanic, însă evoluția ei pare să fie pe un făgaș bun. Medicii sunt tot rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire dar admit că în aproximativ o săptămână, prognosticul ar putea fi reconsiderat.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicioară este internată în spitalul de Neurochirurgie de la Iași, după ce pe 9 mai a căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește împreună cu soțul său. A suferit traumatisme extrem de grave și a fost nevoie să fie operată de urgență. Este în comă, însă medicii fac toate eforturile pentru ca ea să se recupereze.

Surse de încredere ne-au confirmat că se poate vedea o ușoară superficializare a comei. Însă nu se poate spune că artista a câștigat deja lupta. Pentru că și dacă din punct de vedere fizic ar putea să își revină, rămâne de văzut cât de mult au afectat-o leziunile la nivelul frontalului. Maria Macsim Nicioară a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, atunci când a căzut,fapt pentru care s-a intervenit chirurgical de urgență. Acum se află la terapie Intensivă.  Specialiștii spun că, în astfel de cazuri grave, starea pacientului se poate schimba în rău de la o oră la alta.

Cu toate acestea, ”medicii estimează că, în aproximativ o spătămână, prognosticul ar putea fi reconsiderat”, ne-au confirmat sursele Click!.

Nenorocirea despre care, până acum, se spune că ar fi un simplu accident casnic, produs pe fondul consumului de alcool, s-a produs în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 23.00. Artista a fost dusă însă la spital abia după 8 ore, când soacra sa, chemată de soțul Codrin Nicioară, a sunat la 112 și a anunțat că nora ei se simte rău. Sunt multe semne de întrebare cu privire la apelul atât de târziu, iar anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz.

Cercetarea se face in rem pentru tentativă de omor și încă se fac audieri în acest caz. Familia, prietenii și colegii celor doi soți dau explicații în fața procurorilor. Maria Macsim Nicioară luvcrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

Citește și: 

Detalii importante despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net