Metodă inedită! Cum își apară Adrian Năstase cireșele de grauri

Ultima actualizare:

    Adrian Năstase își petrece ziua în grădina de la Cornu
Adrian Năstase își petrece ziua în grădina de la Cornu

Adrian Năstase a aplicat o metodă inedită pentru a-și apara cireșele de grauri. Fostul politician atârnă CD-uri legate în copaci.

Viața la țară te obligă să fii inventiv, dacă vrei să-ți protejezi culturile, și nu doar. Adrian Năstase (69 de ani) a început lupta cu dăunătorii. Nu vrea să piardă nici o cireașă, astfel că a gândit un sistem prin care graurii să fie îndepărtați de la fructele roșii.

A ieșit demult de pe scena politică, iar atunci când nu le predă studenților, scrie câte un articol ori participă la diverse evenimente sociale, fostul premier Adrian Năstase are preocupări comune, ca orice om de la țară.

Adrian Năstase leagă CD-uri ca să le pună în cireși
Adrian Năstase leagă CD-uri ca să le pună în cireși

Face munci agricole, îngrijește grădina și pomii fructieri. Și cum este vremea cireșelor, fostul socialist democrat se îngrijește să nu fie prădate de păsări.

”Încep să vină graurii. Cireșii din grădină sunt în pericol. Cum încep să se înroșească, stolurile de grauri reapar. Culoarea roșie atrage, se pare,dăunătorii. Din acest motiv, în timp ce ascult, la ora 5, discursul televizat al „Dăunătorului național”, am început să pregătesc armele de apărare: CD-uri, legate câte două, pe care le voi atârna în copaci. La orice adiere de vânt, ar trebui să sperie graurii. Poate că unii, dintre cei care se mai ocupă cu politica, ar trebui să agațe unele și în copacii de la Cotroceni”, a făcut Năstase o ironie la final.

Adrian Năstase împlinește 70 de ani pe 22 iunie

Pe 22 iunie, acesta împlinește 70 de ani, iar în iulie aniversează 35 de ani de căsnicie cu Dana Năstase (65 de ani). Este un soț, tată și bunic împlinit și duce un trai liniștit la moșia sa de la Cornu.

Moșia lui Adrian Năstase de la Cornu este împrejmuită de pomi fructiferi
Moșia lui Adrian Năstase de la Cornu este împrejmuită de pomi fructiferi

”Au trecut atât de repede ani! Ne bucurăm însă că-i avem alături de noi pe Andrei și Bianca, pe Mihnea și Corina. Viața lor devine, firesc, tot mai independentă, dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm împreună. Și să-i privim pe nepoții noștri cum cresc. În aceste săptămani, activitățile noastre s-au restrâns la grădina de la Cornu pe care Dana („Bunița”, cum o strigă prin curte Nicolas) a îngrijit-o. Eu mi-am făcut de lucru în bibliotecă și am mai reparat câte ceva. Uneori, ne aducem aminte de lucrurile plăcute din anii care au trecut, dar și de momentele care ne-au afectat. Pe acestea din urmă, încet-încet, le ștergem din memorie, preferând să ne bucuram de florile din grădină și de mierlele care par, totuși, nemulțumite că le-am invadat universul”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotia-lui-adrian-nastase-implinit-65-de-ani-poze-rare-cu-familia-si-mesaj-de-suflet

https://www.click.ro/news/national/adrian-nastase-sentimentul-meu-dupa-doua-luni-de-stare-de-urgenta-este-ca-vegetez-iata

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net