Soția lui Adrian Năstase a împlinit 65 de ani. Poze rare cu familia și mesaj de suflet de la fostul premier

adrian_nastase.jpg

Dana și Adrian Năstase s-au căsătorit pe 31 iulie 1985
foto: arhivă personală

Zi mare în familia fostului premier al României Adrian Năstase. Acesta își sărbătorește soția care împlinește 65 de ani și i-a dedicat, pe blogul lui, un material elogiu în care spune cât de mult o prețuiește pe femeia care îi stă alaturi de 35 de ani.

Un soț copleșit de emoții, doi băieți, doi nepoți deocamdată, o nora și o viitoare noră, cu toții o serbează astăzi, 24 mai, pe Dana Năstase, soția fostului premier al României. Dana Năstase împlinește 65 de ani, iar soțul, Adrian Năstase, va împlini 70 de ani luna viitoare.

adrian_nastase-dana-nastase.jpg

Dana și Adrian Năstase, în ziua nunții lor
foto: arhivă personală

În iulie mai au un motiv să petreacă, pentru că vor face 35 de ani de când s-au căsătorit. Astăzi, pentru prima dată, Adrian Năstase a împărtășit cu fanii săi emoțiile și sentimentele puternice față de soția sa, mama copiilor și, iată, bunica Dana, după ce fiul cel mare, Andrei, i-a dăruit doi nepoței superbi.

familia-nastase1.jpg

Dana și Adrian Năstase, în tinerețe, alături de cei doi băieți ai lor
foto: arhivă personală

Pe blogul său, Năstase i-a dedicat doamnei sale câteva rânduri în care o elogiază. "Astăzi, Dana împlinește 65 de ani. În iunie, eu voi împlini 70, iar în iulie, împreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. Au trecut atât de repede anii… Ne bucurăm însă că-i avem alături de noi pe Andrei și Bianca, pe Mihnea și Corina. Viața lor devine, firesc, tot mai independentă, dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Și să-i privim pe nepoții noștri cum cresc", a scris Adrian Năstase e blog.

dana-nastase-nunta-de-argint.jpg

În 2010, Dana și Adrian Năstase au sărbătorit nunta de argint
foto: arhivă personală

Fostul politician împărtășește cu fanii și modul în care și-a petrecut timpul pe perioada pandemiei. "În aceste săptămani, activitățile noastre s-au restrâns la grădina de la Cornu, pe care Dana („Bunita” – cum o strigă prin curte Nicolas) a îngrijit-o. Eu mi-am făcut de lucru în bibliotecă și am mai reparat câte ceva. Uneori, ne aducem aminte de lucrurile plăcute din anii care au trecut, dar și de momentele care ne-au afectat. Pe acestea din urmă, încet-încet, le ștergem din memorie, preferând să ne bucurăm de florile din grădină și de mierlele care par, totuși, nemulțumite că le-am invadat universul. Astăzi sărbătorim că am rămas și că suntem o familie. Iar rolul cel mai important l-a avut soția, mama, bunica Dana", a mărturisit Năstase pe blogul său. 

dana-nastase.jpg

Dana Năstase, o doamnă distinsă la 65 de ani
foto: arhivă personală

adrian-nastase1.jpg

Adrian Năstase, în curtea casei sale, pregătește capcane pentru dăunători: cd-urile, legate cate două, se atârnă în copaci, iar la orice adiere de vaânt, ar trebui să sperie graurii
foto: arhivă personală

Citește și:

«Nora» și fiul lui Adrian Năstase, Barbie și Ken în Parlamentul European. Viața fabuloasă de pe Instagram

Ce frumoși sunt nepoțeii lui Adrian Năstase! Imagini cu familia completă a lui Andrei Năstase

 

Loading...

Citește și