Mesaj nou de vreme severă. Prognoză specială pentru Capitală

avertizare-meteo-cod-galben-de-vant.jpg

avertizare-meteo-cod-galben-de-vant
În unele zone va și ploua
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Meteorologii ANM au prelungit avertizarea de vreme severă, până în această seară, 3 februarie, ora 23.00. La munte, vântul va sufla în rafale de peste 90 km/h. A fost emisă și o prognoză specială pentru Capitală.

Vremea se va schimba radical în zilele următoare, dar pentru astăzi, 3 februarie, meteorologii ANM au prelungit avertizarea de vreme severă, până în această seară, 3 februarie, ora 23.00.

Mesaj nou de vreme severă: vânt puternic în 27 de județe

Până în această seară, 3 februaeie, ora 23.00, la munte vântul va sufla cu 90-100 km/h, iar precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare.

De vină este un ciclon care a intrat în țara noastră dinspre vestul continentului și va aduce precipitații importante și vânt în rafale.

Astăzi, 3 februarie, vor fi mai ales ploi, iar cantitățile de precipitații vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Local și temporar intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, dar îndeosebi în sud, unde vor fi rafale de peste 50...55 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Prognoză specială pentru Capitală

”Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va prezenta intensificări, cu rafale de până la 50...55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade” avertizează ANM.

Citește și:

Cum ar trebui să fie vremea în luna februarie. Pe 1 februarie au fost 20 de grade

Când vine aerul polar peste România? Vremea a atins temperaturi record în weekend

Loading...
 
 

Citește și