Mario Iorgulescu, externat în secret din clinica de la Milano?

Ultima actualizare:

    Familia lui Mario Iorgulescu l-a transferat în Italia, la două săptămâni de la accidentFoto: Arhiva personală
Familia lui Mario Iorgulescu l-a transferat în Italia, la două săptămâni de la accidentFoto: Arhiva personală

Mario Iorgulescu a provocat un accident în urma căruia a murit un tânăr și a fost pus sub acuzare de procurori. El se află, teoretic, în Italia, unde urmează un complex program de recuperare medicală. În urmă cu câteva luni, a intrat cu bolidul Aston Martin, pe care-l conducea cu 240 km/h, într-o altă maşină condusă regulamentar de un Dani Vicol, care a murit pe loc. Mario era beat şi drogat, după cum a arătat raportul toxicologic.

Gino Iorgulescu l-a transferat pe Mario Iorgulescu la Milano, contrar sfaturilor date de doctori. Cu ajutorul unui avion dotat cu o ambulanță, Mario a fost transportat în Italia și transferat la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute din Europa. Gino Iorgulescu ar fi plătit o sumă astronomică pentru a-l transporta cu un avion medical la Milano. O oră de zbor cu o astfel de aeronovă costă între 7000 şi 10.000 de euro. Scoaterea din țară a lui Mario Iorgulescu a fost posibilă întrucât pe numele acestuia nu a fost instituită nicio măsură preventivă. Spitalul San Raffaele este un imens campus de elită, care se întinde pe 30 de hectare, situat la marginea orașului. 

Mario Iorgulescu ar fi fost externat de la San Raffaele

Mario Iorgulescu a făcut progrese foarte mari și că poate merge, ajutat de cadrele medicale și de familie. Mai mult, potrivit prietenilor, acesta poate mânca pe cale normală, iar situația lui evoluează pe zi ce trece.

Se pare, însă, că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi mai bine de atât. El ar fi fost externat în mare secret, potrivit wowbiz.ro. El nu mai este internat în secțiile specializate, dar nici în saloanele VIP puse la dispoziția pacienților bogați. 

„El nu se află în acest moment internat la noi”, au declarat cadre medicale pentru sursa citată.  Nu se știe încă dacă familia i-a spus lui Mario Iorgulescu despre accidentul pe care l-a provocat. În urmă cu ceva timp s-a aflat că tânărul nu știa de tragedia pe care a produs-o, pentur că Gino Iorgulescu a decis ca acesta să fie mai întâi consiliat de un psiholog, apoi să i se povestească ce s-a întâmplat în acea noapte.

Citește și

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de pușcărie. De ce nu a putut fi testat la locul accidentului

Tatăl lui Dani Vicol, reacție după ce Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Milano: „Ceva făcut pe furiș!”

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net