Managerul Spitalului Clinic Colentina, confirmat cu noul coronavirus

Ultima actualizare:

    Spitalul Colentina din București este primul transformat în spital de boli infecțioase în contextul pandemiei de coronavirus
Spitalul Colentina din București este primul transformat în spital de boli infecțioase în contextul pandemiei de coronavirus

Managerul Spitalului Clinic Colentina din București a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a precizat miercuri seară, 8 iulie, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit Mediafax, dr. Remus Mihalcea se află, în acest moment, internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeş” și primește tratament. El are simptome ușoare, dar a făcut febră. Din câte se pare, dr. Remus Mihalcea, managerul Spitalului Clinic Colentina, s-ar fi infectat în afara spitalului. Grupul de Comunicare Strategică anunță că o parte din spital își va relua activitatea normală.

Managerul Spitalului Clinic Colentina din București, depistat pozitiv cu coronavirus

Este al treilea caz când un manager de unitate sanitară este confirmat cu noul coronavirus, primul caz fiind al Alidei Moise, managerului Spitalului Gerota din Capitală. Un alt caz de manager de spital infectat este cel al fostului șef al Spitalului de Urgenţă din Focşani, Constantin Mîndrilă, care a mers la spital chiar dacă a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, unde a interacţionat cu mai mulţi colegi.Alte 555 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), numărul total al îmbolnăvirilor ajungând miercuri la 30.175. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 237 de pacienţi. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienţi vindecaţi şi 1.485 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 796.484 de teste, arată Grupul de Comunicare Strategică.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net