Liviu Dragnea, prima reacție despre scandalul cu Irina Tănase. Cu cine a petrecut de Moș Nicolae

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea susține că-și asumă cele mai recente decizii legate de viața sa personalăfoto: Inquam Photos
Liviu Dragnea susține că-și asumă cele mai recente decizii legate de viața sa personalăfoto: Inquam Photos

Liviu Dragnea a postat pe pagina personală de Facebook prima reacție în scandalul care ține de câteva zile prima pagină a ziarelor. Acuzat că s-a despărțit printr-un SMS după un episod de gelozie și că a plecat de acasă fără să aștepte explicații din partea Irinei Tănase, Dragnea nu a negat că în viața lui au apărut câteva schimbări importante, în urma unor decizii pe care și le asumă.

Fostul lider PSD a evitat să ofere însă mai multe relații, ”din respect pentru familia” sa.

Iată declarația lui Liviu Dragnea:

”Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării.”

Citește și:

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase! Fostul lider PSD e de negăsit. Familia e îngrijorată

Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă de Moș Nicolae! Iubita lui Dragnea, în bolidul de lux al fostului lider PSD

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase după o criză de gelozie

În urmă cu numai două luni, Liviu Dragnea părea îndrăgostit peste măsură și fericit că Irina îi rămăsese apropae în perioada dificilă în care a fost după gratii. Mai mult, fostul lider PSD vorbea chiar despre nuntă cu iubita tinerică și despre copii cu Irina. A fost de ajuns însă ca un ”prieten bine intenționat” să strecoare demonul îndoielii în sufletul lui Dragnea și povestea de dragoste s-a închieat brusc. 

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

Pentru că persoana care a intervenit în relația celor doi este foarte apropiată de Liviu Drgnea, acesta pare să se afle cu totul sub influența ei. ”Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a mai spus sursa citată, pentru Click!

Cum s-au cunoscut Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net