Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă de Moș Nicolae! Iubita lui Dragnea, în bolidul de lux al fostului lider PSD

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit în urmă cu două săptămâniFoto: arhiva personală
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit în urmă cu două săptămâniFoto: arhiva personală

Click! are informații de ultimă oră în ceea ce privește statusul relației dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. Plecat de acasă de aproape două săptămâni, fostul lider PSD nu mai dă semne de viață, singura persoană cu care intră în contact fiind Codrin Ștefănescu.Potrivit surselor noastre, chiar în ziua de Moș Nicolae, Irina Tănase și-a croit drum către un atelier din zona de Nord a Capitalei. Nu este vorba însă de orice atelier, ci de unul de rochii de mireasă, deținut de afacerista Camelia Negrea, cu care a și intrat în incintă.


    Irina Tănase a început ca asistentă a lui Dragnea, în perioada în care era Ministrul DezvoltăriiFoto: arhiva personală
Irina Tănase a început ca asistentă a lui Dragnea, în perioada în care era Ministrul DezvoltăriiFoto: arhiva personală

Iubita lui Dragnea a probat mai multe ținute, nu știm dacă neapărat rochii de mireasă, lucru care i-a pus pe mulți pe gânduri. Întâmplarea a avut loc după-masă, în zona de Nord, chiar în apropierea Mănăstirii Cașin. Un detaliu important este că Irina Tănase a coborât dintr-un autoturism X5 cu numere de Teleorman, chiar bolidul de lux al lui Liviu Dragnea. Frumoasa blondă a fost adusă la atelierul Marie Ollie Concept chiar de șoferul personal al fostului lider PSD.Nu este pentru prima dată când Irina Tănase este văzută în mașina lui Liviu Dragnea, bunurile celor doi fiind la comun în timpul relației. Din câte se pare, chiar dacă sunt certați în această perioadă, iar fostul lider PSD este de negăsit, acesta a lăsat o portiță deschisă, în ideea în care nu și-a luat toate bagajele din căminul conjugal, dar nici mașinile sau șoferul personal.„E posibil ca cei doi să fi luat legătura între timp. NImeni nu știe, deocamdată, nimic. Ea este foarte secretoasă în ceea ce privește relația cu el, de asta nici nu vrea să iasă cu declarații. Este nevinovată și știe că nu a greșit cu nimic. A fost la atelierul Cameliei Negrea, da, avut ceva treabă acolo. Ea și Liviu vorbeau de nuntă înainte. Poate au anulat o comandă, ori s-a dus chiar la o probă de rochie. Nu știm exact motivul.”, au declarat surse apropiate de cuplul Irina Tănase - Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru Click!


    Cei doi au fost logodiți și existau și zvonuri de nuntăFoto: arhiva personală
Cei doi au fost logodiți și existau și zvonuri de nuntăFoto: arhiva personală

Liviu Dragnea și Irina Tănase, relație de aproape trei ani


    Liviu Dragnea și Irina Tănase sunt împreună de aproape trei aniFoto: arhiva personală
Liviu Dragnea și Irina Tănase sunt împreună de aproape trei aniFoto: arhiva personală

Fostul lider PSD și mai tânăra lui iubită sunt împreună de aproape trei ani. Irina Tănase l-a cucerit pe Liviu Dragnea cu frumusețea ei, dar și cu implicarea ei în mai multe proiecte de mare interes din zona politică. Cei doi au fost împreună la bine și la greu, chiar și în perioada detenției, unde Irina l-a vizitat pe fostul lider PSD săptămânal. În momentul în care acesta a ieșit din închisoare, tânăra de 28 de ani a postat poze cu ei doi e Instagram, fiind foarte fericită că în sfârșit își pot trăi iubirea în liniște.Din păcate, relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a fost zdruncinată de intervenția unui prieten apropiat, care a făcut tot posibilul să îi despartă, lucru care s-a și întâmplat. Fostul lider PSD s-a despărțit de iubita lui printr-un mesaj, după un episod de gelozie, fără ca aceasta să aibă și ocazia să se apere. 

Citește și

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase! Fostul lider PSD e de negăsit. Familia e îngrijorată

Imagini cu Liviu Dragnea la ieșirea din pușcărie. Iubita Irina Tănase l-a ținut de mână tot timpul

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net