Autorul dublei crime din Argeș are Covid-19

criminalul_sever_ciobanu.jpg

Criminalul Sever Ciobanu
Criminalul Sever Ciobanu este în stare stabilă după încercarea de sinucidere
FOTO: captură YouTube/Acces Direct
Citeste tot despre: 

Ramona și copilul ei de 14 ani uciși cu sălbăticie în comuna argeșeană Mihăești de fostul iubit al femeii vor fi înmormântați joi, 20 mai. Criminalul este internat la Spitalul Județean Argeș și este în stare stabilă cu o rană gravă la gât după ce a încercat să se sinucidă după crime. Este bolnav de Covid și a fost transferat la Secția de Infecțioase. Ramona urma să împlinească marți 37 de ani.

O femeie şi copilul său de 14 ani au fost ucişi în după-amiaza zilei de duminică 16 mai lângă o biserică din satul argeşean Drăghici din comuna Mihăieşti. Băiatul a fost lovit violent în cap şi înjunghiat, iar mama acestuia a fost înjunghiată de mai multe ori în curtea bisericii. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă. Dubla crimă a fost comisă de Sever Ciobanu, fostul concubin al femeii, care îşi anunţase intenţiile criminale din ianuarie la o emisiune TV.

Unde vor fi înmormântați Ramona și fiul ei

”Astăzi(nr.ieri)corpurile vor fi aduse de la Morga din Pitești la casa unei rude de aici din localitate pentru priveghi. Cele două victime vor fi înmormântate la noi, în cimitirul în care se odihnesc părinții femeii iar slujba va fi chiar la biserica în fața căreia au fost uciși”, ne-a declarat în exclusivitate primarul din Mihăești, Iuliana Andreea Crâmpiță. Potrivit stirileprotv.ro, marți, 18 mai urma să fie ziua Ramonei iar femeia urma să împlinească 37 de ani.

Criminalul este internat sub pază

Asasinul este sub pază, starea lui de sănătate este una bună, iar deocamdată vorbeşte foarte puţin. Medicii urmau să îl opereze în cursul zilei de marți și i-au recomandat să vorbească cât mai puțin pentru a nu-și agrava rana de la gât. Nu a fost interogat, polițiștii așteptând să se întremeze pentru a-I lua declarații. Se fac investigații în schimb la Poliția Câmpulung unde Ramona, femeia ucisă a făcut plângere în luna februarie pentru emiterea unui ordin de restricție. Reprezentanții Poliției Câmpulung au declarat că victima nu a dus demersul până la capăt, încercând să-I mai dea o șansă bărbatului.

 

 

Citiți și

 

VIDEO Dublul criminal din Argeş îşi anunţase crima la TV, încă de acum câteva luni

 

Crimă groaznică în Duminica Sfintelor Mironosițe. Un bărbat și-a ucis soția și copilul în fața unei biserici din Argeș

Loading...
 
 

Citește și